e posibil?

07-11-2012
euOana
Nu este medic/terapeut
euOana
Buna, sunt oana si ma bucur ca am gasit un loc in care sa ma descarc... Am o relatie de aproximativ 3 ani, o relatie pentru care am facut multe sacrificii (am renuntat la un servici, am trecut cu vederea ca m-a inselat, jigniri din partea lui dar tot timpul i-am gasit o motivatie gen ca este suparat, imatur etc) Acum cateva zile dupa o cearta stupida si o conversatie pe care a avut-o cu fratele (tin sa precizez ca fratele lui nu este de acord cu relatia noastra si mi-a spus in fata ca va avea grija sa ne desparta)... mi-a spus sa-l las in pace (printr-un mesaj pe tel ).ook, l-am lasat, nu l-am mai intrebat nimic, nu i-am cerut explicatii pt ca am obosit si eu si m-am gandit sa-l las cateva zile sa-si revina.La vreo 3 zile ne intalnim intamplator si imi spune ca si-a dat seama ca el cauta altceva, ca el nu poate sa faca nici macar un sacrificiu pentru relatia asta(fiind cu mine il supara pe fratele lui) ca este sigur ca ii va parea rau pt ca eu la un moment dat poate imi voi gasi pe altcineva si ramane cu sacrificiile facute degeaba !! Am innebunit, am plans 3 ore sa-mi dea un motiv intemeiat pentru care face asta, eu nu am frati dar nici asa ceva nu pot sa inteleg, avem o varsta..cum sa decida altcineva pentru viata ta ?!spune ca ma iubeste dar iubirea chiar nu trece peste toate astea?!
10 comentarii
0
07-11-2012, ora 15:13
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Am citit mesajul tau si imi pare rau ca se intampla asta.Eu cred ca ai facut niste greseli mari fata de tine in primul rand, adica nu trebuia sa accepti sa renunti la job, sa accepti jigniri, sa te insele, asta l-a facut pe barbatul din viata ta sa creada ca tu accepti orice. Si de fapt nu cred ca a fost vorba despre iubire in relatia asta. Si chestia cu fratele iubitului, e naspa... Fratele are ceva de pierdut daca iti mergea tie bine in relatie? Pierde el un loc de munca, fratii lucreaza in acelasi birou si tu nu esti bine vazuta, esti un contracandidat ???, poate fi si asta.Am avut o experienta cu un cumnat cu care nu ma intelegeam, nu am inteles de ce imi displacea sa il vad, sa vorbesc cu el, am inteles mai tarziu ca m-a vorbit de rau;eeeee, banii sunt ochiul dracului, cumnatul asta al meu era si dependent profesional de fratele lui si eu cica eram o piedica... Imi pare rau ca treci prin ce treci, eu te sfatuiesc sa pleci si scapi de oamenii astia, barbatul din viata ta, imi pare rau ca iti spun eu asta, dar nu te iubeste. Numai bine
0
07-11-2012, ora 15:32
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
E corect ce-ti spune Elina. NU te iubeste, accepta asta. Si incepe sa te iubesti pe tine insati, sa te pretuiesti si sa nu te mai risipesti cu cine nu merita. Fii mandra si gandeste-te ca abia de acum urmeaza sa poti intalni un barbat caruia sa-i poti oferi ceeea ce asta nu a apreciat, nu-i trebuia. Daca va veti impaca vei avea o viata in care vei fi doar o servitoare, o mama fara sprijin.Si apoi, ai si tu mandria ta, cum sa te agati de cineva care iti spune in fata ca nu te doreste? Refa-ti viata, acolo unde nu esti fericita, nu-i locul tau.
0
07-11-2012, ora 19:26
euOana
Nu este medic/terapeut
euOana
Va multumesc f mult pentru raspunsuri, imi sunt de ajutor.Ce pot sa spun...la servici am renuntat singura pentru ca nu le puteam avea pe amandoua si serviciul si relatia, am decis cu inima si am incercat sa fac tot posibilul sa nu-i lipseasca nimic in relatie. In ultimul timp am simtit si eu ca nu ma mai iubeste, nu stiu in ce moment al relatiei s-au pierdut sentimentele lui si de ce...dar s-au pierdut. Am acceptat despartirea asta dar imi este extraordinar de greu, nu am cuvinte sa explic, ma simt...moarta, nu suport sa vad pe nimeni, nu vreau sa aud de nimeni si incerc sa dorm cat mai mult sa nu mai simt. VA multumesc inca o data pentru raspunsuri, numai bine.
0
07-11-2012, ora 19:47
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Iesi cat mai mult pe afara, leaga noi prietenii, cauta un nou loc de munca. Intr-adevar, sentimentele sunt greu de redirectionat, exista sentimentul de pierdere, inevitabil, dar trebuie sa te gandesti ca in viata trebuie sa lupti pentru ce te implineste. Altfel, fosta relatie va fi un pietroi pe care il vei cara cine stie cat. iar la batranete o sa-ti fie ciuda ca ai irosit atat timp in loc sa fi fost zburdalnica, vesela si fericita.
Sa auzim de bine!
0
09-11-2012, ora 16:12
smaralde
Nu este medic/terapeut
smaralde
De-a lungul vietii mele eu am reusit sa ma autoconving de fiecare data... daca nu ma iubeste nu ma merita. Si sa stii ca am reusit sa nu sufar cand... se intampla.
0
10-11-2012, ora 02:07
euOana
Nu este medic/terapeut
euOana
Va multumesc f mult, chiar daca nu am mai raspuns, am intrat in fiecare zi si am recitit mesajele de la dvs pentru ca imi dau putere...Am citit chiar totate postarile de la categoria asta...e groaznic.Nu reusesc sa ma autoconsolez, fara el nu am putere sa fac nimc...nu imi pot sterge din inima tot ce a fost intre noi.Nu stiu de unde si cum sa-mi iau puterea de a depasi, reusesc cateva minute, o ora poate..apoi incep iar... Nu am pe nimeni langa mine, nu am prietene pentru ca mi-am petrecut ultimii ani doar cu el si atunci cand ies ma plimb singura si imi este la fel de greu, e groaznic sa fii singur mai ales in momente ca astea.Numai bine!
0
12-11-2012, ora 01:28
euOana
Nu este medic/terapeut
euOana
Buna din nou, scriu aici pt ca asa ma descarc...i-am multumit lui D-zeu cand imi treceau zilele, ma simteam usurata ca cu fiecare zi ce trece o sa-mi fie mai bine... o sa ma obisuiesc si o sa fie bine dar de o saptmana ma lupt in fiecare zi cu mine... ma lupt cu mine sa nu-l sun, sa nu-l caut, uneori am cedat si m-am umilit cerandu-i explicatii si plangand... Am impresia ca am innebunit, nu stiu sa ma controlez, nu pot sa-mi ocup timpul cu nimic, nu sunt in stare sa fac absolut nimc.., m-a marcat efectiv, tremur non-stop de nervi si stau cu telefonul in mana luptandu-ma cu mine sa nu-l sun.M-am gandit ies cu un vecin, doar sa ies sa-mi mai treaca orele...dar ma opreste gandul ca poate ma va vedea si nu ma va mai cauta niciodata el fiind foarte orgolios ca barbat.. iar eu tot sper (in prostia mea ) sa-i para rau si sa ma caute. Nu vreau sa traiesc asa, in chinul asta groaznic...
0
12-11-2012, ora 10:58
smaralde
Nu este medic/terapeut
smaralde
Atunci iesi... cu vecinul, cu prietenele, nu conteaza cu cine. Gaseste ceva nou de facut in perioada asta... un curs de bucatarie, de pictura, de inot... ajuta-ti o prietena sa-si vopseasca apartamentul... orice dar nu sta cu telefonul in mana. Ai sa-ti multumesti peste catva timp. Daca nu s-ar putea sa te gasim peste 2-3 ani plangand ca... ai un copil, ca nu mai poti dar suferi ca sa aiba copilul tata. Pup... ai grija ce faci
0
14-11-2012, ora 18:21
aalinab
Nu este medic/terapeut
aalinab
Buna Oana
Si eu sunt una dintre multele femei care scriu aici pe acest site ca sa-si mai descarce sufletul. Te inteleg cand spui ca e groaznic sa fii singur in astfel de momente, si eu in ultimii ani m-am cladit universul doar in jurul sotului si al copilului. Acum trec printr-o faza grea in care, din pacate, nu ma pot baza nici pe sprijinul unuia, nici al celuilalt... Cand simti ca ai vrea sa iesi din casa dar n-ai cu cine, da-mi un mesaj privat, si vedem cum facem
Alina
0
15-11-2012, ora 10:30
Psihoterapie Timisoara
Identitate neconfirmată
Psihoterapie Timisoara
Imagineaza-ti pentru o clipa, draga Oana, ca ai relatia ideala, relatia la care poate nici sa visezi nu indraznesti. Imagineaza-ti cum ar fi sa fii iubita, acceptata si apreciata. Asa cum esti tu, doar pentru ca existi. Imagineaza-ti ca fiecare zi a ta este fericire si iubire. Cum ar fi asta pentru tine?

De ce ai vrea sa te placa un om care nu iti poate oferi toate astea? Meriti sa ai alaturi pe cineva care sa te iubeasca si aprecieze cu adevarat. POTI sa ai pe cineva care sa te iubeasca si aprecieze cu adevarat. Pentru asta insa... trebuie sa lasi in urma trecutul. Alegerea iti apartine. Doar TU stii cum e mai bine pentru tine. Ai suferit destul?

Intreaba-ma despre iubire
-*

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul