de ce nu pot fi fidela?

09-08-2010
elabum
Nu este medic/terapeut
elabum
buna seara, nu stiu daca e o problema neaparat dar cateodata ma gandesc ca nu ar fi bine ceea ce fac. Am avut 3 relatii pana acum si in fiecare relatie, am escapat cu o alta persoana. Acum sunt intro relatie de 2 ani si 4 luni si miam inselat prietenul, de ce? sunt in zodia berbec, si miam citit un pic din zodiac si spune ca suntem cam infideli, oare e adevarat sau depinde de persoana? Sau poate nul iubesc cu adevarat pe prietenul meu?, el ma iubeste dar problema este ca el lucreaza de dimineata pana seara si nu prea are timp sa ma alinte si poate asta imi lipseste nu stiu.mi se pare ca in loc de dragoste facem doar sex...
10 comentarii
0
10-08-2010, ora 02:43
alexiya
Nu este medic/terapeut
alexiya
nu vreau sa judec gresit, dar sincer eu consider ca din moment ce ai ajuns sa iti inseli prietenul e clar ca nu il mai iubesti...sau poate pur si simplu te-ai plictisit de raltie..dupa 2 ani poate interveni si chestia asta..dar daca zicci ca se intampla sa inseli destul de des si ca s-a mai intamplat atunci nu prea e bine..daca intr-adevar iti lipseste ceva ce prietenul tau nu iti ofera cred ca daca totusi tii la el si la relatia voastra ar fi bine sa vorbesti cu el si sa ii spui ce asteptari ai de la orelatie, , si sa ii dai de inteles ca vrei mai multa atentie...si inca ceva..nu poti da vina pe zodie si sa spui ca din cauza ca esti berbec esti infidela...totul depinde de tine..important este sa te simti tu bine cu ceea ce faci..si din moment ce chestia asta cu fidelitatea te framanta e clar ca nu ai vrea ca lucrurile ramana asa...eu zic ca nu e bine sa inseli..mai bine termini o relatie daca nu mai e nimic intre voi decat sa il inseli..
0
10-08-2010, ora 21:37
elabum
Nu este medic/terapeut
elabum
multumesc pt raspuns,
eu de multe ori am vrut sai spun ca nu mai putem continua relatia si pur si simplu sai spun ca lam inselat, dar sincer mie frica cum va ractiona. am mai fost lovita de el cand era in stare de ebrietete, apoi eu simt ceva pt el nu stiu daca e dragoste dar ceva este si e foarte puternic. ce sa fac? el mia promis ca nu ma mai loveste si a trecut 2 luni de atunci si sa tinut de cuvant, oare o sa se mai intample sa dea in mine?
astept pareri, , , ,
0
12-08-2010, ora 16:35
alexiya
Nu este medic/terapeut
alexiya
pai si tie de asta ti-e frica sa nu ii spui?pentru ca ti-e teama sa nu te loveasca?nu cred ca il mai iubesti..nici tu nu esti sigura de sentimentele tale..dar sincer eu nu cred ca e vorba de iubire..poate doar obisnuinta sau doar faptul ca ai atatea amintiri cu el..si faptul ca a facut parte din vitata ta mai bine de 2 ani..dar mai bine de desparti de el acum, decat mai incolo cand iti va fii destul de greu...iar faptul ca a dat in tine nu e bine..nu e bine deloc..chiar daca au trecut 2 luni de cand nu te-a mai lovit..sigur candva cand va fii iar in stare de ebrietate o va face iar daca il va enerva ceva..mai bine te desparti de el..e cel mai bine..faptul ca ai ajuns sa il inseli si ca nu il mai iubesti ar trebui sa fie un motiv in plus..e bine sa faci ceea ce crezi ca iti va fi tie mai bine..:)
0
01-11-2010, ora 23:49
AlexutzuBogdan
Nu este medic/terapeut
AlexutzuBogdan
DECI.NU O MAI JIGNITI.Poate ca el te iubeste in felul lui.si nu iti arata..sau poate ca nu e pe gustul tau..cine stie... eu nu stiu ce varsta ai dar banuiesc ca. INCA NU ai intalnit T ACEL BAIAT CARE SA TE FACA SA FII NEBUNA DUPA EL..SA-L IUBESTI SI SA TE SIMTI IUBITA SA TE FACA SA IL IUBESTI...
0
19-06-2011, ora 01:08
adrianbasy
Nu este medic/terapeut
adrianbasy
@ elabum, Nu esti infidela pentru ca nu-ti iubesti prietenul, ba din contra, tu ai sentimente pentru el, il iubesti dar infidelitatea vine din alte motive.Cat timp nu petreceti multi timp impreuna zilnic, nu ai sa descoperi niciodata nici tu nici el ce trebuie sa faceti ca sa nu fiti infideli unul altuia.Esti din zodia berbecului, te-ai gandit foarte bine iar mult din viata noastra are legatura cu zodia.Cei din berbecul au nevoie de schimbari, ai nevoie de un prieten care aproape niciodata sa nu faca sex cu tine decat in pozitia care-ti place tie, daca esti sensibila sau care de fiecare data sa faca sex cu tine in alta pozitie si in alt loc din casa.Daca ti se intampla sa intrati amandoi in casa in acelasi timp iar tu te simteai umpic calda(excitata) si el nu te-ar mai duce pana la dormitor si ar faceo exact acolo la intrare, in hol, asta ar conta pentru tine mai mult decat zece acte sexuale avute cu zece barbati de zece ori cu fiecare.La berbec trebuie ca barbat sa fi prezent acolo unde este nevoie si la moment.E suficient o data de doua ori pe saptamana sa ghicesti momentul femeii din berbec si o domini.Degeaba ai sex de 10-15 ori pe saptamana cu femeia din berbec daca nu ai in momentul care trebuie.
0
13-07-2011, ora 23:34
angel@22
Nu este medic/terapeut
angel@22
sal, am si eu o intrebare!! am prieten de 2 ani si ceva timp in urma am devenit mai apropiati, adica am facut dragoste..astfel a continuat citeva luni..acum sunt departe de el si posibil pe vreo 2 ani.. Intrebarea mea este ca voi putea cumva sai demonstrezi cind am sa ma intorc peste vreiun an sau 2 ca nam avut cu nimeni nimik (adica nu mam culkat cu nimeni si ca am fost fidela).stiu ca el are incredere in mine, dar as vrea sa stii..poate sunt ceva schimbari cu sinii sau se va ingusta vaginul?? nustiu, , , orice..va rog frumos sa ma ajutati
nu am de gin sa insela cal iubesc foarte mult si el pe mine tot, dar totusi sunt curioasa sa stiu, ca cind am plecat el mia zis ca se va cunaste daca am avut cu cineva ceva sau nu...
va multumesc mult
0
14-07-2011, ora 00:00
angel@22
Nu este medic/terapeut
angel@22
totusi eu consider ca nu e problema in faptul ca nu au cuibusor al lor, dar in el...el daca o iubea si o dorea cu zicea el, atunci el trebuia sa profite de faptul ca avut ocazii, ca ce poate fi placut decit sa sati apara cite un moment de acesta in care sa fii doar tu si el...am trecut si eu prin asa ceva, adica ieseam si eu cu prietenul meu, pai cind aveam ocazia sa raminem in 2, atunci era superr superr, probabil ca nu doreai sa te trezesti din acel vis frumos...asa ca ori prietenul tau numai are nici o atractie fata de tine(ca femeie) sau mai exista cineva intre voi, sau poate are el ceva probleme cu organul masculin...etc...cel mai bine e sa vb cu el si sa solutionati aceasta problema in doi...
bafta
1
18-08-2011, ora 02:45
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
"cind am plecat el mia zis ca se va cunaste daca am avut cu cineva ceva sau nu... "

- A zis si el asa... :) ca sa stii de frica si sa nu calci strimb.
0
16-05-2023, ora 16:55
Costin4u2
Nu este medic/terapeut
Costin4u2
Încearcă sa găsești un bărbat deschis la minte care sa va aprecieze nevoia de schimbare și sa puteți face swing sau cuckold depinde e de discutat practic e aceeași chestia doar ca o faceți pe fata amândoi fără prejudecăți sau sentimente negative e doar pentru sex de placere ca e mai senzual mai altfel mai bine
0
22-09-2023, ora 18:22
luxlux2488
Nu este medic/terapeut
luxlux2488
Pentru ca vrei mai mult si cel care este in viata ta, nu iti poate indeplnii fanteziile.
Eu respect ai apreciez femeile sincere.!
Esti o super femeie!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.