E normal sa am teniunea 12 8 si cateodata 13 7 la 16 ani?

08-01-2012
Daniel13
Nu este medic/terapeut
Daniel13
E normal sa am tensiunea 12/18 si cateodata 13/7 la 16 ani? am facut si ekg si ecograf doppler si nu am absolut nimic, ba chiar am facut si inot de performanta 7 ani:) as dori si eu un raspuns... va multumesc mult!
6 comentarii
0
08-01-2012, ora 21:49
Daniel13
Nu este medic/terapeut
Daniel13
Iar dupa ce fac un efort ma doare in spate si in fata toracelui in zona stanga. si simt ca o presiune pe cap, iar pulsul scade greu sub 100 de batai pe minut:|
0
08-01-2012, ora 23:36
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Medicul care ti-a dat recomandare ptr ekg si doppler nu ti-a explicat ce se intampla? In cat timp dupa efort iti revine pulsul la normal? despre ce fel de efort vorbesti?
0
08-01-2012, ora 23:39
Daniel13
Nu este medic/terapeut
Daniel13
deci am fost la cel ami bun cardiolog din braila mia zis ca nu am nimic inima e absolut sanatoasa... am facut inot 7 ani plus sala vreo 5 luni daca nu ma insel, oana acum nu am mai patit asa. in timpul efortului ma doare umpik in spate dar nu foarte tare.:|
0
08-01-2012, ora 23:40
Daniel13
Nu este medic/terapeut
Daniel13
sunt o fire mai anxioasa. ma sperii mai din orice si am facut o obsesie daca ma doare ceva ma duc la doctor:| pai acum am pulsul 84, si cam dupa o jumatete de ora 3 sferturi de ora mi se stabilizeaza pulsul
0
10-01-2012, ora 01:01
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Puls 84 nu este un motiv de ingrijorare.Daca medicul cardiolog te-a asigurat ca nu ai nimic, asa este.Vezi sa nu devii incet, incet, obsedat de boala.Altele sunt simptomele cand faci efort si inima este bolnava ( dar nu-ti spun ca sa nu-ti dau idei).Durerea in spate poate fi de la o intindere musculara, efort mare sportiv, lovitura, junghi, lipsa de antrenament, etc, etc.
Nu-ti mai face probleme de acest gen, vezi-ti de scoala, prieteni, fa sport in continuare, distreaza-te, fa ce-ti face placere si lasa gandurile astea - sunt nefondate, asa cum te-a asigurat medicul.
0
10-01-2012, ora 01:09
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Scuze, am vazut ; 16 ani.
Nu-ti mai face griji degeaba. Vezi-ti de scoala, prieteni, invata, distreaza-te, fa ce trebuie ca sa-ti gasesti locul ce ti-a fost destinat in lumea asta. Totul o sa fie O.K si doctorul te-a asigurat ca este in regula.Esti tanar, o sa ai timp peste cateva decenii sa-ti faci griji.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Hipertensiunea
  • Hipotensiunea
  • Efectul magneziului asupra tensiunii arteriale (meta-analiză)
  • Cât trebuie să fie tensiunea arterială normală?
  • Cum se măsoară tensiunea arterială?
  • Cum alegi un tensiometru electronic?
  • Creșterea nivelului de testosteron îi face pe adolescenți să fie nerăbdători
  • Tensiunea arterială înregistrează un declin cu 14-18 ani înainte de finalul vieții
  • Topul greșelilor unui hipertensiv
  •