E normal sa am teniunea 12 8 si cateodata 13 7 la 16 ani?
E normal sa am tensiunea 12/18 si cateodata 13/7 la 16 ani? am facut si ekg si ecograf doppler si nu am absolut nimic, ba chiar am facut si inot de performanta 7 ani:) as dori si eu un raspuns... va multumesc mult!
6 comentarii
Iar dupa ce fac un efort ma doare in spate si in fata toracelui in zona stanga. si simt ca o presiune pe cap, iar pulsul scade greu sub 100 de batai pe minut:|
Medicul care ti-a dat recomandare ptr ekg si doppler nu ti-a explicat ce se intampla? In cat timp dupa efort iti revine pulsul la normal? despre ce fel de efort vorbesti?
deci am fost la cel ami bun cardiolog din braila mia zis ca nu am nimic inima e absolut sanatoasa... am facut inot 7 ani plus sala vreo 5 luni daca nu ma insel, oana acum nu am mai patit asa. in timpul efortului ma doare umpik in spate dar nu foarte tare.:|
sunt o fire mai anxioasa. ma sperii mai din orice si am facut o obsesie daca ma doare ceva ma duc la doctor:| pai acum am pulsul 84, si cam dupa o jumatete de ora 3 sferturi de ora mi se stabilizeaza pulsul
Puls 84 nu este un motiv de ingrijorare.Daca medicul cardiolog te-a asigurat ca nu ai nimic, asa este.Vezi sa nu devii incet, incet, obsedat de boala.Altele sunt simptomele cand faci efort si inima este bolnava ( dar nu-ti spun ca sa nu-ti dau idei).Durerea in spate poate fi de la o intindere musculara, efort mare sportiv, lovitura, junghi, lipsa de antrenament, etc, etc.
Nu-ti mai face probleme de acest gen, vezi-ti de scoala, prieteni, fa sport in continuare, distreaza-te, fa ce-ti face placere si lasa gandurile astea - sunt nefondate, asa cum te-a asigurat medicul.
Nu-ti mai face probleme de acest gen, vezi-ti de scoala, prieteni, fa sport in continuare, distreaza-te, fa ce-ti face placere si lasa gandurile astea - sunt nefondate, asa cum te-a asigurat medicul.
Scuze, am vazut ; 16 ani.
Nu-ti mai face griji degeaba. Vezi-ti de scoala, prieteni, invata, distreaza-te, fa ce trebuie ca sa-ti gasesti locul ce ti-a fost destinat in lumea asta. Totul o sa fie O.K si doctorul te-a asigurat ca este in regula.Esti tanar, o sa ai timp peste cateva decenii sa-ti faci griji.
Nu-ti mai face griji degeaba. Vezi-ti de scoala, prieteni, invata, distreaza-te, fa ce trebuie ca sa-ti gasesti locul ce ti-a fost destinat in lumea asta. Totul o sa fie O.K si doctorul te-a asigurat ca este in regula.Esti tanar, o sa ai timp peste cateva decenii sa-ti faci griji.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6tensiune mica
- 3unde gasesc un dermato-venerolog??
- 10doresc un raspuns rapid si serios
- 10ce sa cred?
- 4E hernie? Va rog ajutati-ma
- 3firisoare de par pe piept, sani si abdomen
- 18Vasculita necrotica de la 13 ani!
- 5tensiune mare la 35 de ani
- 5tensiune scazuta, scaun negru...
- 4fractura de clavicula la un copil de 14 luni
- 9este indicat sa fac sex cu o fata de 13 ani?
- 5fetita 17 ani - minte?
- 7am un copil de 13 ani cu boala legg-calve-perthes - informatii
- 8'prima data'!
- 2Tensiune si bataile inimii
- 33Depresie
- 0Sarcina si tensiune 140 90 saptamana 36
- 4Ob-ul este sau nu un obiect ce dezvirgineaza?
- 0URGENTA... tatal meu in varsta de 49 de ani a ajuns aproape inconstient la spital
- 1Tensiune!
Mai multe informații despre: Adolescentul Tensiunea arteriala Ecografia Cardiaca Doppler
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: