VITILIGO-remediu?
Sunt in varsta de 14 ani si am fost diagnosticata cu Vitiligo.
De circa 2 luni urmez un tratament cu Vitix si fac de trei ori pe saptamana raze UVA si UVB.
Vitiligo a aparut pe barbie si frunte, nu s-a mai extins, se inroseste dupa raze.
Nu am alte probleme medicale si as vrea sa stiu daca ma pot vindeca, in cat timp, ce imi mai recomandati sa fac si din ce cauza oare a aparut acest Vitiligo asa din senin pe fata mea, la varsta de 14 ani?
Ce medic imi recomandati sau ce clinica din tara este cea mai buna pentru Vitiligo?
Cu mult drag,
Maria
De circa 2 luni urmez un tratament cu Vitix si fac de trei ori pe saptamana raze UVA si UVB.
Vitiligo a aparut pe barbie si frunte, nu s-a mai extins, se inroseste dupa raze.
Nu am alte probleme medicale si as vrea sa stiu daca ma pot vindeca, in cat timp, ce imi mai recomandati sa fac si din ce cauza oare a aparut acest Vitiligo asa din senin pe fata mea, la varsta de 14 ani?
Ce medic imi recomandati sau ce clinica din tara este cea mai buna pentru Vitiligo?
Cu mult drag,
Maria
3 comentarii
1.Nu se cunosc cauzele acestei boli.
2. Nu exista o clinica specializata numai pentru vitiligo.
3.Tratamentul pe care il urmati are sanse de reusita.
4 Poate ar fi recomandabil sa asociati in tratament si Daivobet unguent.
2. Nu exista o clinica specializata numai pentru vitiligo.
3.Tratamentul pe care il urmati are sanse de reusita.
4 Poate ar fi recomandabil sa asociati in tratament si Daivobet unguent.
Am 32 de ani si primele semnele ale bolii au aparut la 18 ani.La 28 de ani am fost diagnosticata si cu hipertiroidie autoimuna.Nu am incercat nici un tratament pentru vitiligo, petele s-au extins din ce in ce mai mult si au devenit foarte deranjante.Am reusit sa achizitionez din grecia medicamentul melaoline dar nu am inceput inca tratamentul deoarece mi-e teama sa nu- mi afecteze hipertiroidia pe care acum reusesc sa o tin sub control.Medicul cu dermatolog cu care am vorbit despre asta a ridicat din umeri, mi -a promis ca va face investigatii dar pana acum nici un raspuns.As vrea sa stiu daca pot incepe tratamentul cu melaoline in care mi-am pus mari sperante dar imi este teama ca pot face mai mult rau decat bine.
Buna liliana, ma numesc marius si vroiam sa te intreb cum ai reusit sa faci rost de melaoline.poate imi dai un sfat as vrea sa-l incerc si eu.multumesc si astept raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18puncte albe pe penis asemenatoare cu cele de grasime
- 5Durere in partea dreapta.. daca rad, stau in picioare
- 3de vreo 4 luni am niste simptome ciudate si care ma sperie
- 7Ce sa fac? Sa-i spun iubitului meu de celalalt baiat?
- 3Penis deformat
- 3fiica mea in varsta de 11 ani are probleme cu auzul
- 3Am 15 ani si inca nu am decalotat penisul
- 8crestere in inaltime la adolescent
- 4Am 15 ani dar am o mare problema
- 5Proteine naturale
- 13Consum alcool, in cantitati...
- 6am 15 ani si am dureri menstruale ingrozitoare
- 13vitiligo?
- 18Vasculita necrotica de la 13 ani!
- 5Cos (galben) pe testicul
- 8urticarie la copil de 15 ani