durerile de picioare, articulatii
scriu in numele sotului meu, care in momentul de fata are amigdalitele inflamate foarte rau si ia augmentin.Dintodeauna a fost sensibil la rece si din orice il doare gatul.Dimineata are senzatia ca are ceva (secretie) in gat. la ultimile analize a avut aslo 800 si i s-a recomandat de catre un dr. ca ar trebui sa si le scoata.Ca o completare, il dor picioarele si articulatiile mai tot timpul si am inteles ca poate fii de la amigdale. Ce ma sfatuiti si ce parere aveti?
6 comentarii
Va recomand insistent.. sa faceti acum un tratament complet si complex. Augmentinul..7-10 zile. eurespal 3 pe zi. 10 zile.
Gargara de mai multe ori pe zi. antiseptice orale( tantum verde, voseptol.) Nimic rece acidulat, acru, condimentat0
multe lichide calde..
si peste 3 saptamani obligatoriu.. interventie chirurgicala.
Gargara de mai multe ori pe zi. antiseptice orale( tantum verde, voseptol.) Nimic rece acidulat, acru, condimentat0
multe lichide calde..
Va recomand insistent.. sa faceti acum un tratament complet si complex. Augmentinul..7-10 zile. eurespal 3 pe zi. 10 zile.
multe lichide calde..
multe lichide calde..
va multumesc pt. raspuns si va mai rog sa-mi recomandati un medic din Craiova si ce risc presupune operatia.sotul meu este foarte temator.Multumesc anticipat.
au trecut 5 - 6 ani am facut operatie de amigdalite, acum un an cand am fost la la orlist imi zice ca a ramas o ciot de amigdalita acolo. Cam in fiecare dimineata si seara dupa antrenament simt asa ceva bobite pe gat, cum zicea doctorul care m-a operat. Cu ce sa tratez ?
buna ziua, numele meu este ion gheorge, am 42 ani si prezint dureri de articulatii, durerea pleaca de la umar, cot pana la degetele de la mana.mentionez ca mana dreapta prezinta umflaturi.eu sufar si de psoriazis, dar nu in forma grava.ce mi-ati recomanda?cu mii de multumiri, va multumesc anticipat.
trebuie sa incepeti cu investigarea coloanei vertebrale ( acolo cred ca este problema ).. la reumatologie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4inflamaţii ale articulaţiilor
- 10Bubite pe maini si pe picioare
- 10articulatiile piciorului
- 6afectiuni cardiace?
- 4dureri intepatoare la incheietura mainilor
- 3Fractura Talus
- 4gastrita, diabet si durere de picioare
- 3Durere picior drept
- 6acum cativa ani am cazut pe picioare si pentru cateva minute nu am putut sa merg
- 20Dureri si cracmente articulare
- 12dubla fractura tibie+peroneu - dureri usturimi arsuri insuportabile in talpa
- 6Ma dor picioare si nu pot sa dorm
- 3dureri de articulatii
- 13Durere de umar, reducere mobilitate...continuata cu durere si reducere mobilitate cot.
- 4Dureri de crestere
- 1Dureri la picior dupa operatia de bypass aorto bifemural
- 21arsuri la picioare in diferite zone
- 4Amorteala piciorului stang
- 1Durere care nu trece ( laba piciorului )
- 1Inceput de dureri la incheitura piciorului drept
Mai multe informații despre: Articulatiile Durerea la picior Piciorul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: