Dureri ovare

13-12-2018
Anonim1414
Nu este medic/terapeut
Anonim1414
Buna ziua. Ma confrunt de vreo săptămână cu dureri de ovare (mai exact ovarul drept) aceste dureri sunt continuu, dacă iau antiinflamatoare sau beau ceaiuri doar mi se mai amelioreaza, însă durerea tot este prezentă. Menționez că aceste dureri au apărut (conform calendarului) în perioada fertila, dar deja mă dor de o săptămână!! La fel și spatele.. Am un ciclu regulat la 26 de zile, luna trecută (noiembrie) am avut un contact sexual cu vreo 3 zile înainte de a-mi veni, însă a fost protejat, ejacularea nu s a produs decât ulterior prin.. masturbare. Pe 28 noiembrie ar fi trebuit să am menstruația, însă a aparut după 2 zile, pe 30. Sângerarea a fost normală, și cantitativ, și din alte puncte de vedere. Însă după 7/8 zile (cam cat durează menstruația mea), au apărut aceste dureri care nu mi dau pace. POATE fi cumva vorba de vreo sarcină????? Am avut parte de vreo două săptămâni stresante, și aceste dureri îmi dau mii de gânduri și idei. Până ajung la doctor, aș dori măcar o părere din partea dvs.. Vă rog! Mai menționez că scurgeri dubioase nu am.. Mulțumesc.
2 comentarii
1
13-12-2018, ora 17:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Poate fi o anexita. Mergeti sa va vada un ginecolog. Nu stati asa.
1
14-12-2018, ora 09:33
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

mergeti la un medic ginecolog pentru un examen ecografic, poate fi un chist insa fara un consult si o ecografie este foarte dificil de pus un diagnostic corect pe internet doar din descrierea simptomelor. Pentru a elimina si posibilitatea unei sarcini efectuati si un test de sarcina,

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Crampe la ovare - ce ar putea fi
  •