Cheaguri mari de culoare roz si dureri excesive!
Buna. Am 22 de ani. De regula nu am menstruatie regulata, dureaza vreo 4-5 saptamani sa imi apara. De ieri am inceput sa am dureri excesive in zona ovarelor (eu mereu am dureri puternice, dar cum e acum nu am avut in viata mea) am baut nospa forte si nu s-a intimplat nimic, dupa am luat si ibuprofen si la fel. Nu am putut dormi toata noaptea si plangeam de durere. Parca simt taieturi in ovare si am impresia ca vor exploda. Azi cand am fost la baie mi-a iesit un cheag foarte mare roz (debicei am cheaguri rosii mici). Cheagul asta parca avea o textura de piele si era ingrozitor de mare comparativ cu restul cheagurilor mici si maro. Acum ma doare ovarul drept mai mult. Va rog mult ajutati-ma!! Nu stiu ce sa fac.. Imi este frica.
1 comentarii
E necesar sa va prezentati la un medic ginecolog pentru consult si ecografie. Nu stati asa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dureri ale ovarului stang
- 3am simtit o usoara durere in zona ovarelor...
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 18Am o mica durere de ovare. Sunt insarcinata?
- 3dureri dupa actul sexual; dureri f puternice de spate si ovare ca la menstruatie
- 6o posibila sarcina?
- 9Durere mare ovar stang, (endometru 10mm, nodul fibromatos 14mm) Nu am primit tratament
- 4m-am trezit cu dureri de ovare...
- 2dureri de ovare insuportabile
- 1de 2 saptamani am greturi si arsuri stomacale, balonare si durere acuta a ovarului drept
- 3dupa sex... vreo 3 zile am avut niste scurgeri maronii slabe si dureri de ovare.
- 0rmn - probleme ovariene
- 7Durere de ovare
- 0Durere ovare polichistice
- 2Dureri ovare
- 2Probleme de sanatate - ma doare ovarul stang f tare
- 0Ovar stang marit si dureros
- 0Dureri la ovarul drept ! Va rog ajutați-ma, sunt disperata !!!
- 1posibil extrauterina?ajutor! Îmi doresc acest bebe
- 5Durere partea dreapta în zona ovarului
Mai multe informații despre: durerea de ovare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: