Sunt ingrijorata. De cateva zile ma dor rinichii si ovarele.

05-01-2019
Anoniim12
Nu este medic/terapeut
Anoniim12
Buna ziua! De cateva zile ma dor rinichii si ovarele. Mi-a intarziat ciclu si mentionez ca mi-am inceput activitatea sexuala acum o luna si o saptamana cam asa, neprotejat, dar luna trecuta mi-a venit menstruatia normal, nu am simptome de gravida, adica nu am avut scurgeri spontane, mananc normal, sanii sunt normali si moi, nu ma doare spatele, pielea are culoarea normala. Este posibil sa fiu racita si din aceasta cauza sa mi se intarzie menstruatia? Adica eu simt ca si cum ar trebui sa vina pentru ca am simptome, adica sunt putin ametita si asa mi se intampla mereu. O zi buna!
5 comentarii
0
05-01-2019, ora 17:16
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Sexul neprotejat poate duce și la o sarcină nedorită, dar întârzierile nu înseamnă neapărat că sunteți gravidă. Încercați un test de sarcină, dar un diagnostic sigur vi-l poate pune numai un ginecolog, pentru că are posibiltatea să facă investigații.
Tot ce v-am spune noi ar fi la nivel de ipoteză, nicidecum un diagnostic sigur.
0
05-01-2019, ora 17:52
Anoniim12
Nu este medic/terapeut
Anoniim12
Asa ma gandeam si eu ca nu este de la faptul ca as fi gravida. Ma dor rinichii si ovarele si poate si de la stres. O sa fac zilele acestea un test de sarcina, dar simt ca nu as fi insarcinata. Am cautat pe net simptome si chiar nu ma regasesc in ele. Eu sunt intr-un alt oras si din cate stiu imi trebuie o trimitere de la medicul de familie, si nu stiu cum sa fac. La privat ar fi scump, adica eu nu lucrez, sunt studenta si nu stiu ce sa fac. Multumesc pentru raspuns!
0
06-01-2019, ora 13:03
Anoniim12
Nu este medic/terapeut
Anoniim12
Buna ziua! Am facut testul de sarcina si a iesit negativ. Sunt foarte fericita si va multumesc pentru sfaturi!
0
06-01-2019, ora 14:59
Psihologie, București
Ați elucidat problema cu sarcina, dar e important să mergeți la medic să aflați cauza durerilor. Nu vă jucați cu sănătatea, mai ales că durerile de ovare pot fi și de la o anexită, care netratată poate avea urmări mai târziu.
Iar dacă nu doriți copii acum, pe viitor încercați să vă protejați ca să fiți ferită de emoții.
0
07-01-2019, ora 01:45
Anoniim12
Nu este medic/terapeut
Anoniim12
Buna seara! Da, am elucidat problema cu sarcina, dar cred ca ar trebui sa-mi vina menstruatia, doarece mi-au aparut cosuri pe fata si atunci cand am acnee e semn ca trebuie sa vina. Rinichii nu ma mai dor, ma gandesc ca poate din cauza stresului, deoarece am fost foarte stresata din cauza acestui lucru si mergeam de mai multe ori la baie(acum dupa ce am aflat ca nu sunt insarcinata, merg normal si nu des). Poate voi face un control. Multumesc pentru sfaturi!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.