Nastere naturala sau cezariana?
Buna ziua,
In anul 2009 am fost depistata cu virusul B, Anti HBe negativ si viremie 5010. Am urmat tratament cu interferon 180 mg. La terminarea tratamentului am repetat analizele si viremia a fost nedetectabila iar Antigenul VHB negativ. Dupa 6 luni acelasi rezultat, la fel si dupa un an virusul nu a mai fost detectat in sange. Acum sunt insarcinata in 28 de saptamani. Dr meu ginecolog mi-a zis ca nu se poate sa ma fi vindecat total, ca inca am virusul in sange chiar daca nu mai este detectat. Credeti ca pot naste natural in conditii prezentate mai sus sau dr ginecolog ma poate obliga sa fac cezariana?
Am uitat sa specific ca nu i-am ransmis boala sotului.
Multumesc
In anul 2009 am fost depistata cu virusul B, Anti HBe negativ si viremie 5010. Am urmat tratament cu interferon 180 mg. La terminarea tratamentului am repetat analizele si viremia a fost nedetectabila iar Antigenul VHB negativ. Dupa 6 luni acelasi rezultat, la fel si dupa un an virusul nu a mai fost detectat in sange. Acum sunt insarcinata in 28 de saptamani. Dr meu ginecolog mi-a zis ca nu se poate sa ma fi vindecat total, ca inca am virusul in sange chiar daca nu mai este detectat. Credeti ca pot naste natural in conditii prezentate mai sus sau dr ginecolog ma poate obliga sa fac cezariana?
Am uitat sa specific ca nu i-am ransmis boala sotului.
Multumesc
1 comentarii
Buna seara,
Puteti naste normal in cazul in care virusul nu mai este detectabil, cel mai indicat este sa discutati cu medicul dumneavoastra ginecolog si sa va sfatuiti.
O seara frumoasa!
Puteti naste normal in cazul in care virusul nu mai este detectabil, cel mai indicat este sa discutati cu medicul dumneavoastra ginecolog si sa va sfatuiti.
O seara frumoasa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Histerectomie
- 4ma poate ajuta si pe mine cineva?
- 0drepturile mele de a avea o nastere vaginala
- 6as vrea sa imi raspundeti, va rog foarte mult
- 6metoda contrcaceptiva: sterilizare
- 3ce analize trebuie sa fac sa stiu sigur ca mi s-a legat tompele?
- 4am keratoconus de 3 ani si sunt insarcinata in saptamana 39
- 1nastere naturala cu strabism?
- 3e periculos sa nasc natural daca am miopie?
- 3nastere naturala
- 4operatia de cezariana
- 6anticonceptionale si menstruatia neregulata
- 0Nastere naturala sau cezariana
- 9Inflamatie cu scurgere albicioasa-galbuie
- 2Nastere normala sau cezariana?
- 0Cefalhematom nou nascut
- 1Dureri abdominala dupa nasterea normala
- 9Sacroileita bilaterala
- 1Infectia dupa nasterea naturala
Mai multe informații despre: Nasterea prin cezariana nasterea naturala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: