Dureri inghinale.
Salutare.Ma numesc Loredan am 17 ani, greutare 63 kg, inaltime 1, 73 si am de un an dureri in zona inginala.Durerea nu o simt cand merg sau stand, doar atunci cand vreau sa fac o activitate sportiva sau cand ma aplec in fandare simt o durere nu pot tine picioarele departate deoarece simt o durere.As vrea sa stiu din ce cauza ar putea fii si cum as putea trata.Vreau sa stiu in mare despre ce este vorba si daca trebuie sa consult neaparat un medic chirurg sau alt gen de medic.
2 comentarii
Buna ziua,
Primul pas este excluderea unei hernii incipiente si in acest sens trebuie vazut un chirurg generalist
Dr Dunca ioan
Primul pas este excluderea unei hernii incipiente si in acest sens trebuie vazut un chirurg generalist
Dr Dunca ioan
Buna, Loredana! Probabil ai o hernie inghinala. Spun asta deoarece si eu am trecut prin aceasta experienta. La efort fizic sau cand stateam mai mult timp in picioare aveam aceeasi durere suparatoare, iar cand ma asezam in pat si stateam intinsa, durerea disparea. Am fost la dr Ion Daniel de la spitalul universitar si echipa de acolo a decis ca trebuie sa ma operez. A fost ok, mai a ales ca si dumnealor s-au purtat foarte frumos cu mine si am stat de vorba pe indelete inainte si dupa operatie despre starea mea de sanatate. Iti doresc si eu sanatate multa! Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Logest, scurgere maronie, dureri pelvine...
- 3am dureri mereu: abdomenul, pelvisul, spate
- 4Dureri mari in zona pelviana !!! Ajutor !!!
- 5Durere cumplita in zona pelvina! Parerea unui medic, VA ROG!
- 11Durere pelvina puternica, inflamarea vaginului foarte puternica
- 1Dureri pelviene
- 1durere pelvina
- 2Dureri in abdomenul inferior
- 1Dureri groaznice vaginale.Ajutati-ma!
- 0Dureri pelvine si de sani
- 0durere pelvina
- 0dureri pelvine severe, plus urinari frecvente si dureroase
- 1Usturime si durere permanenta in zona pelvina
- 0Durere bazin
- 4Dureri de bazin si picioare
- 1Durerile in zona pelviană sunt un simptom al sarcinii?
- 0Durere in zona pelvina
- 2Durere pelvina asemanatoare menstruatiei
- 5Dureri permanente pelvis, sacral...va rog răspuns...
Mai multe informații despre: Durerea pelvina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: