Dureri de bazin si picioare
Buna ziua, ma numesc Anastasia si am 23 de ani, am dureri de bazin si picioare, cit articulatiile cit si pulpa piciorului, acum un an am avut asa problema si dureri mari ca nici sa merg nu puteam, mi-a dat medicu medicamente, am facut remedii naturiste, si parca mia trecut, dar nu definitiv, mergeam de parca aveam 100 de kg dar de fapt am 41 de kg, acum citeva zile a inceput iar dureri de la bazin in jos, ajutatima, spunetimi ce sa fac , ce boală sa fie ca nici un medic nu mi-a zis clar ce am, fiecare cu ideiile lui, ca am hernie, ca am ridicat in greu, artrita, infectii in oase, nu mai vreau sa ajung sa stau iar cu dureri insuportabile si la pat.
4 comentarii
Anastasia ai reusit sa gasesti cauza durerilor ? La fel si eu am dureri de picioare muschi articulatii ingrozitoare !!! Imi spui te rog care e cauza la tine ?
Buna ziua,
Este simplu si eficient sa apelati la un consult clinic la reumatolog.
Numai astfel veti putea decela cauza suferintei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Este simplu si eficient sa apelati la un consult clinic la reumatolog.
Numai astfel veti putea decela cauza suferintei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Buna!
Sper sa te ajute un pic raspunsul meu! Nu sunt de specialitate, dar iti dau o explicatie din propria experienta.
Cam in aceeasi situatie am fost si eu, cauza poate fi diferita cu mici exceptii.
Durerile au aparut cam la aceeasi varsta, in jur de 20.
Nu cred ca cauza ar fi o boala, nu ar trebui sa te axezi pe asta, nu cred ca vei gasi un raspuns exact la ce ai. Trebuie sa cauti tu singura in istoricul copilariei. Gen : cazaturi, care incep cu inaintaea in varsta sa isi faca prezenta, deci daca e cazul aici tb venit cu masaj medical, masaj de corectie., si recuperare meficala gimnastica medicala, practic intarire musculatura. Alimentatie incorecta in copilarie, urmari mai tarziu, in principal lipsade calciu, magneziu. La varsta tta mergi pe chestii din surse naturale, susan ( sursa buna de calciu).. Nu e cazul de infectii in oase. artrita
. si hernie are cam toata lumea care se rezolva prin exerciti bine facute la kineto. Deci alimentatie+ masaj+ kineto si esti ca noua.
Sper sa te ajute un pic raspunsul meu! Nu sunt de specialitate, dar iti dau o explicatie din propria experienta.
Cam in aceeasi situatie am fost si eu, cauza poate fi diferita cu mici exceptii.
Durerile au aparut cam la aceeasi varsta, in jur de 20.
Nu cred ca cauza ar fi o boala, nu ar trebui sa te axezi pe asta, nu cred ca vei gasi un raspuns exact la ce ai. Trebuie sa cauti tu singura in istoricul copilariei. Gen : cazaturi, care incep cu inaintaea in varsta sa isi faca prezenta, deci daca e cazul aici tb venit cu masaj medical, masaj de corectie., si recuperare meficala gimnastica medicala, practic intarire musculatura. Alimentatie incorecta in copilarie, urmari mai tarziu, in principal lipsade calciu, magneziu. La varsta tta mergi pe chestii din surse naturale, susan ( sursa buna de calciu).. Nu e cazul de infectii in oase. artrita
. si hernie are cam toata lumea care se rezolva prin exerciti bine facute la kineto. Deci alimentatie+ masaj+ kineto si esti ca noua.
Am si eu durere in picioare, mușchi. Si am fost la doctor care a depistat problema in bazin.poate va ajuta răspunsul meu.caci am fost la mult doctori si nu puteau gasi Ce am
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere pelvina
- 4bubite mici rosii pe penis si durere in zona pelviana
- 6dureri de picioare, in special muschiul gambei
- 1durere picioare (talpi)
- 3dureri mari de oasele de la picioare la 18 ani
- 3durere de spate care se lasa in fund si in picior
- 0Dureri pelvine
- 1Dureri pelviene
- 2durere picior, un fel de amorteala
- 0Dureri pelvine
- 2Dureri in abdomenul inferior