Infectie urinara recidivanta
Buna ziua!
In momentul de fata prezint stare subfebrila intre 36.5-37.1, frisoane, ameteli, dureri in zona abdominala.
In urma cu 2 saptamani am primit tratament cu tavanic si gentamicina impotriva unei pielonefrite detectata ca urmare a unui sumar de urina, ecografie si dureri la urinare.
Nu imi explic insa de ce de la debutul bolii si.pana in prezent fac frisoane si imi creste temperatura, desi analizele la urina si sange nu indica semne de infecție.
Imi poate sugera cineva daca pielonefrita a ramaa activa sau starea aceasta poate fi cauzata de o problemă ginecologica, avand in vedere ca am dureri inca in zona vezicii, uterului si a mijlocului?
Am fost internata la medicina interna, iar astazi la externare mi s-a spus ca potrivit analizelor sunt sanatoasa, desi eu prezint simptomele mai sus precizate.
Multumesc!
In momentul de fata prezint stare subfebrila intre 36.5-37.1, frisoane, ameteli, dureri in zona abdominala.
In urma cu 2 saptamani am primit tratament cu tavanic si gentamicina impotriva unei pielonefrite detectata ca urmare a unui sumar de urina, ecografie si dureri la urinare.
Nu imi explic insa de ce de la debutul bolii si.pana in prezent fac frisoane si imi creste temperatura, desi analizele la urina si sange nu indica semne de infecție.
Imi poate sugera cineva daca pielonefrita a ramaa activa sau starea aceasta poate fi cauzata de o problemă ginecologica, avand in vedere ca am dureri inca in zona vezicii, uterului si a mijlocului?
Am fost internata la medicina interna, iar astazi la externare mi s-a spus ca potrivit analizelor sunt sanatoasa, desi eu prezint simptomele mai sus precizate.
Multumesc!
4 comentarii
Buna Lozana, Iti recomand uleiul de chimen negru organic, 1 lingurita cu 30 de minute Inainte de micul-dejun Si 1 lingurita Inainte de culcare.Eu am folosit acest ulei Si am scapat de orice afectiune foarte repede.Incearca-l Si nu Vezi regreta.Este bun pentru orice afectiune, boala.Nu cunosc multi oameni acest remediu.Pentru ca pe mine m-a ajutat am vrut Sa ajut la randul meu.Am suferit de multe afectiuni Si am scapat de toate.Daca Ai intrebari nu ezita.O seara buna!
Buna
Poti sa mi dai mai multe detalii te rog
Poti sa mi dai mai multe detalii te rog
Buna ziua...
Da, asa stari si astfel de simptome pot indica o problema ginecologica dar si un focar de infectie netratat ; totodata este vb si despre o stare imuna specifica, adica o imunitate slaba !
Ar fi bine sa mergeti la un urolog, sa ffaceti investigatii generale si uro-ginecologice specifice si sa va ocupati cu sistemul imun mai intens !
Sanatate si multa liniste va dorim !
Da, asa stari si astfel de simptome pot indica o problema ginecologica dar si un focar de infectie netratat ; totodata este vb si despre o stare imuna specifica, adica o imunitate slaba !
Ar fi bine sa mergeti la un urolog, sa ffaceti investigatii generale si uro-ginecologice specifice si sa va ocupati cu sistemul imun mai intens !
Sanatate si multa liniste va dorim !
Buna ziua,
Ce restrictii in alimentatie(condimente, bauturi, cafea,..etc) exista la administrarea : Omnic Tocas 0, 4 mg ?
Multumesc anticipat
Ce restrictii in alimentatie(condimente, bauturi, cafea,..etc) exista la administrarea : Omnic Tocas 0, 4 mg ?
Multumesc anticipat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dureri pelviene si vaginale
- 4bubite mici rosii pe penis si durere in zona pelviana
- 5durere pelviana
- 5Dureri.
- 6Help
- 0Dureri pelvine si de sani
- 1Infectie urinara cu Klebsiella
- 0dureri pelvine severe, plus urinari frecvente si dureroase
- 4Fibrom uterin
- 0Durere zona pelviana si diaree
- 2Senzatie de durere si usturime deasupra penisului
- 0Sarcina si infecția urinară. Prezintă un risc? Se poate trata?
- 0Durere Testicule Dureri pelviene
- 0Durere de sani si dureri pelviene
- 1Pot fi insarcinata daca nu am simțit ejacularea partenerului prin prezervativ?
Mai multe informații despre: Durerea pelvina durerile pelvine infectie urinara recidivanta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: