Secreti urate si durere
Buna ziua,
Voi incerca sa fiu scurta...cam de un an, un an jumatate ma confrunt cu dureri pelviene, putin de spate. Avand in istoric probleme cu ovarele, fiind polichistice, am crezut ca este totul ginecologic. Ulterior au aparut si niste secretii galbui-verzui, dense si dese. Am fost la ginecolog, am facut analize de secretie, papanicolau, ecografie transvaginala...totul in regula. Ok...am mai stat dar secretiile s au marit ca si cantitate, stau in permanenta cu protejslip, durerile pelviene si de spate sunt mai intense...asa ca am fost la urolog. Am facut sumar de urina, urocultura si analize de sange. Totul ok din nou...in sumar apare putin sediment si mucus, urocultura fiind buna. Am facut si o ecografie la rinichi si vezica, iar totul bine. Dar atunci de unde secretiile acelea infioratoare?? Ajutati-ma va rog, unde as putea sa mai merg, ce analize sa mai fac. Nu mai stiu incotro sa ma indrept.
Mentionez ca analizele de urina le am facut de doua ori, si la stat si la privat, rezultatul fiind acelasi.
Apreciez fiecare raspuns.
Multumesc!
Voi incerca sa fiu scurta...cam de un an, un an jumatate ma confrunt cu dureri pelviene, putin de spate. Avand in istoric probleme cu ovarele, fiind polichistice, am crezut ca este totul ginecologic. Ulterior au aparut si niste secretii galbui-verzui, dense si dese. Am fost la ginecolog, am facut analize de secretie, papanicolau, ecografie transvaginala...totul in regula. Ok...am mai stat dar secretiile s au marit ca si cantitate, stau in permanenta cu protejslip, durerile pelviene si de spate sunt mai intense...asa ca am fost la urolog. Am facut sumar de urina, urocultura si analize de sange. Totul ok din nou...in sumar apare putin sediment si mucus, urocultura fiind buna. Am facut si o ecografie la rinichi si vezica, iar totul bine. Dar atunci de unde secretiile acelea infioratoare?? Ajutati-ma va rog, unde as putea sa mai merg, ce analize sa mai fac. Nu mai stiu incotro sa ma indrept.
Mentionez ca analizele de urina le am facut de doua ori, si la stat si la privat, rezultatul fiind acelasi.
Apreciez fiecare raspuns.
Multumesc!
1 comentarii
Secretiile acelea reprezinta o infectie. Mergeti la alt ginecolog pentru tratament. Nu stati asa. Infectiile netratate duc la sterilitate.
Posibil Tricomoniaza.
Posibil Tricomoniaza.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7cum trebuie sa fie o secretie vaginala normala?
- 4Durere pelvina, ajutor va rog :((
- 3am secretii vaginale mai mari decat le aveam inainte si parca sunt ca un gel
- 3Interpretare analize medicale
- 0umflatura ca un strugure sub zona pelviana
- 3Secretii maro si prima pilula anticonceptionala
- 1Secretie colorata si miros neplacut
- 6Help
- 6Secreții anormale și dureri pelvine - Ovulatie?
- 1Candidoza?
- 2Scurgeri vaginale foarte ambundente?
- 1Trebuie sa ma ingrijorez?
- 1Infecție urinara? scurgeri abundente, alb-branzoase cu miros neplacut și mâncărimi
- 1Durere pelvina
- 0Durere de sani si dureri pelviene
- 1Cred ca am o infecție vaginala
- 2Infecție urinara sau inflamatie a ovarelor?
- 1Igiena intimă, secreții
- 1Secretie mucus gelatinos
Mai multe informații despre: Durerea pelvina durerile pelvine Secretiile vaginale anormale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: