Dureri incisiv la atingere
![vladoy](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna Ziua,
In urma cu doua saptamani am fost la un cabinet stomatologic pentru plombarea unei carii la incisivul 21. Dupa consultatie doctorul stomatolog a decis ca nu este nevoe de extractia nervului astfel a curatat caria si a pus plomba definitiva. Acum 3 zile am inceput sa am un mici dureri ale acestui dinte in momentul consumului de alimente reci sau calde, la inceput am spus ca e o mica sensibilitate care va trece. Din pacate astazi m-am trezit cu o durere moderata a dintelui iar la atingere/ presiune asupra lui durerea devine insuportabila iar acestei dureri i se adauga si o senzatie de pulsatie in interiorul dintelui.
Din nefericire stomatologul meu este in concediu si imi este destul de greu sa ma duc la alt cabinet avand in vedere ca m-am obisnuit cu modul acestuia de a lucra.
Va rog pe cat este posibil sa imi dati un raspun in legatura cu cauzele acestei probleme si o remediere temporara a acestei situatii.
In urma cu doua saptamani am fost la un cabinet stomatologic pentru plombarea unei carii la incisivul 21. Dupa consultatie doctorul stomatolog a decis ca nu este nevoe de extractia nervului astfel a curatat caria si a pus plomba definitiva. Acum 3 zile am inceput sa am un mici dureri ale acestui dinte in momentul consumului de alimente reci sau calde, la inceput am spus ca e o mica sensibilitate care va trece. Din pacate astazi m-am trezit cu o durere moderata a dintelui iar la atingere/ presiune asupra lui durerea devine insuportabila iar acestei dureri i se adauga si o senzatie de pulsatie in interiorul dintelui.
Din nefericire stomatologul meu este in concediu si imi este destul de greu sa ma duc la alt cabinet avand in vedere ca m-am obisnuit cu modul acestuia de a lucra.
Va rog pe cat este posibil sa imi dati un raspun in legatura cu cauzele acestei probleme si o remediere temporara a acestei situatii.
3 comentarii
![Dr. Sas Adina](/arata_img.php?img=cont_67402.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Va trebui scos nervul, cel mai probabil aveti o pulpita (o inflamatie a nervului). Va trebui sa mergeti la un medic, macar pt a va rezolva urgenta si apoi puteti continua tratamentul la medicul dvs
![vladoy](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Va multumesc pentru acest raspuns. Dar marea mea rugaminte sa imi recomandati un tratament medicamentos pentru a ameliora durerea deoarece datorita unor tratamente stomatologice efectuate in copilarie nu imi doresc sa schimb medicul stomatolog indiferent cat este de grava situatia.
![Dr. Sas Adina](/arata_img.php?img=cont_67402.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Nu exista un calmant minune in caz de pulpita.Puteti lua Ketonal sau alt antiinflamator, dar durerea va ceada doar temporar
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ma doare mai rau (maseaua + urechea + durere spre gat - amigdale tot pe aceasi parte)
- 8Radacina fisurata
- 0prestarium si dureri dentare
- 79Durere insuportabila de masea
- 2dureri mari masea de minte
- 10radiografie curata, dureri insuportabile. cauza?
- 3dureri insuportabile la o masea
- 3durere de molar atunci cand il ating
- 1dureri de masele si ureche
- 1Durere Masea curatata.
- 0durerea de dinte, medicul zice ca nu e maseaua de minte
- 2durere de masea cu nerv scos
- 1Durere masea
- 1Durere incisiv central
- 1Durere masea insuportabila la 48 de ore de la tratamentul stomatologic? Care ar putea fi problema?
- 4Durere dinte vecin după plombare.
- 5Durere radacina dentara in partea de jos
- 3Dureri de masea
- 2Masea cu durere la atingere
- 0Durere acuta de masea
Mai multe informații despre: Durerea de dinti incisivul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: