Durere masea
De pe la ora 4 azi noapte am o durere de masea care nu mai trece. Am probleme grave cu dentitia din cauza ca am maladie Lobstein, unele masele retezându-se de jos. Nu ma pot deplasa, merg doar prin casa cu un cadru. Ce este de facut in cazul meu? Este vorba de maseaua de langa canin de sus dreapta care este sparta de sus pana jos pe o parte de multi ani. Dar abia acum a inceput sa doara. Durearea este foarte mare, daca ma apas pe obraz cu degetul trece pentru cateva secunde (am facut si rana pe obraz de cat m-am apasat). A fost tatal meu la 2 farmacii, la una i-au dat paracetamol si la cealalta nrofen express, au zis ca altceva nu dau fara reteta. Chiar nu se poate da ceva mai bun gen Aulin fara reteta?
1 comentarii
Buna seara!
Recomand o cura de antibiotic de 5 zile dar nu va rezolva problema decat temporar. O solutie definitiva ar fi extractia deoarece din cate imi spuneti dvs dintele este foarte afectat si mai mult ca sigur prezinta si infectie la radacina. Ne pare rau ca asemenea interventii nu se pot face si la domiciliul pacientului din motive evidente de igiena si sterilizare.
Recomand o cura de antibiotic de 5 zile dar nu va rezolva problema decat temporar. O solutie definitiva ar fi extractia deoarece din cate imi spuneti dvs dintele este foarte afectat si mai mult ca sigur prezinta si infectie la radacina. Ne pare rau ca asemenea interventii nu se pot face si la domiciliul pacientului din motive evidente de igiena si sterilizare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Durere & migrena?!
- 12durere insuportabila de gingie
- 3nu mai stiu ce afectiune am
- 7de aproximativ 1 saptamana ma doare o masea jos dreapta...
- 14scoatere nerv si durerea ulterioara
- 20Durere insuportabila
- 79Durere insuportabila de masea
- 4Nerv scos, senzatie de durere
- 1Durere de Gingii si dinti, Amortesc dintii
- 1Ganglion ureche, dureri de dinti.
- 0Durere de masea
- 3Durere de masea, posibil infectie.
- 3Durere de masea insuportabila !
- 1Durere de masea.
- 0DENTAR - Durere de incisivi
- 4Durere insuportabila
- 3Intepaturi sub ureche si maxilar
- 1Durere alternanta a dintilor
- 11Infecție (cred) - am un dinte cariat și de ieri a început să mă doară îngrozitor
- 3Stare subfebrila / durere dinte
Mai multe informații despre: Durerea de dinti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: