M am trezit cu durere in piept

21-12-2022
AlexDJ
Nu este medic/terapeut
AlexDJ
Buna ziua!
Am 21 ani, bărbat. Azi dimineață, după o noapte în care am dormit 4-5 ore, m am trezit cu o durere in capul pieptului și în spate între omoplați. Inițial am crezut că este de la poziția in care am dormit, prima data resimțind spatele și știu că mi se mai întâmplă să am dureri din cauza poziției. Avusesem și un coșmar înainte de a mă trezi brusc, iar durerea n piept a trecut în 5 minute, dar cea de spate a rămas.
Nu mă știu cu probleme cardiovasculare sau altele de genul.(aveam nasul înfundat de la răceală, daca are vreo legătură durerea cu respirația).
Ar putea fii un atac de panica? De la poziție sau altceva?
Va rog mult, aștept un răspuns!
mulțumesc, anticipat!
1 comentarii
0
22-12-2022, ora 13:07
AlexDJ
Nu este medic/terapeut
AlexDJ
Țin să menționez că sunt cunoscut și cu probleme de anxietate generala.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  • Afecțiuni ce dau dureri în piept
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  • Scorul de calciu arterial coronarian prezice evenimentele cardiovasculare adverse majore în durerea toracică
  •