M am trezit cu durere in piept
Buna ziua!
Am 21 ani, bărbat. Azi dimineață, după o noapte în care am dormit 4-5 ore, m am trezit cu o durere in capul pieptului și în spate între omoplați. Inițial am crezut că este de la poziția in care am dormit, prima data resimțind spatele și știu că mi se mai întâmplă să am dureri din cauza poziției. Avusesem și un coșmar înainte de a mă trezi brusc, iar durerea n piept a trecut în 5 minute, dar cea de spate a rămas.
Nu mă știu cu probleme cardiovasculare sau altele de genul.(aveam nasul înfundat de la răceală, daca are vreo legătură durerea cu respirația).
Ar putea fii un atac de panica? De la poziție sau altceva?
Va rog mult, aștept un răspuns!
mulțumesc, anticipat!
Am 21 ani, bărbat. Azi dimineață, după o noapte în care am dormit 4-5 ore, m am trezit cu o durere in capul pieptului și în spate între omoplați. Inițial am crezut că este de la poziția in care am dormit, prima data resimțind spatele și știu că mi se mai întâmplă să am dureri din cauza poziției. Avusesem și un coșmar înainte de a mă trezi brusc, iar durerea n piept a trecut în 5 minute, dar cea de spate a rămas.
Nu mă știu cu probleme cardiovasculare sau altele de genul.(aveam nasul înfundat de la răceală, daca are vreo legătură durerea cu respirația).
Ar putea fii un atac de panica? De la poziție sau altceva?
Va rog mult, aștept un răspuns!
mulțumesc, anticipat!
1 comentarii
Țin să menționez că sunt cunoscut și cu probleme de anxietate generala.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Umflatura in piept si durere
- 1am dureri groznice in piept, nod in gat ca o gheara care ma strange
- 48dureri de piept
- 5Durei si arsuri in cosul pieptului
- 6cam de vreo trei luni am dureri in piept care se aseamana cu niste zgarieturi continue
- 4Problema cardio-vasculara sau mentala?
- 10senzatie de ceva in gat, durere in piept
- 1Fumat, durere piept
- 0dureri in capul pieptului, sub coaste
- 2Durere de inima si piept
- 8nimeni nu imi spune clar ce am!
- 3durere si strangere in capul pieptului.Va rog ajutati-ma!
- 4dureri in piept
- 10Dureri in piept...
- 4Dureri piept
- 2Dureri in zona inimi
- 1Dureri în piept de anul trecut din decembrie
- 4Durere stern/esofag?
- 8Ce cauze posibile pot fi pentru o durere in partea stanga a pieptului, in zona inimii?
- 8Senzație ciudată piept
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerile in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: