dureri in zona inimii

buna ziua...de cateva luni bune am dureri in zona inimii dupa ce manac ciocolata sau daca dorm pe partea stanga..ma puteti ajuta cu o parere va rog frumos?am 25 de ani si sunt putin speriata...am avut tahicardie pe care nu o mai am pt ca am luat pastile...tahicardia fiind din cauza hipertiroidismului pt care fac tratament de 1 an
jumate...poate avea legatura cu durerea din zona inimii..?durerea nu este constanta...si nu o pot numi durere tot timpul..uneori parca ma tine ceva acolo..in combinatie cu o durere...sper sa mi dea cineva un raspuns..multumesc
jumate...poate avea legatura cu durerea din zona inimii..?durerea nu este constanta...si nu o pot numi durere tot timpul..uneori parca ma tine ceva acolo..in combinatie cu o durere...sper sa mi dea cineva un raspuns..multumesc
2 comentarii

Dureri in zona inimii. Pentru a stabili ce se intampla e nevoie de o consultatie in care medicul analizeaza caracterele durerii: localizare exacta, iradiere, intensitate, durata etc. Dupa aceasta va propune anumite investigatii si eventual analize medicale de laborator. In consecinta va recomand sa va adresati cardiologului pentru inceput. Cu stima :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan

multumesc frumos.dar nustiu cand si daca o sa ajung la medic..pt ca imi este frica sa nu mi mai incarc sufletul cu altceva grav..o zi frumoasa

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1boala de inima si acupunctura
- 4De vreun an de zile, am niste simptome extrem de suparatoare, parca m-ar durea inima
- 6Tensiune oscilanta
- 2Durere in zona inimii, de doua saptamani!
- 6Dureri inima - Amorteala membrelor - Vene Pronuntate
- 3dureri de inima
- 4Problema cardio-vasculara sau mentala?
- 4Inima... recomandare medicament
- 9nu stiu ce sa mai fac
- 3bolnav inima
- 8Durere in mana stanga si intepaturi in zona inimii
- 14uneori am dureri de inima cand incerc sa respir adanc
- 1Dureri in zona inimii si umar stang
- 1Probleme cu inima (de o luna de zile)
- 1Dureri in zona inimii
- 1Dureri severe de inima
- 7Dureri inima
- 10Durere san?
- 3Dureri de inimă
Mai multe informații despre: durerea de inima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: