Dureri in zona inimii
Buna ziua,
De doua zile simt o durere in partea stanga in zona inimii, obosesc repede, respir greu, in pozitia sezut cand imi aplec capul in fata durerea este insuportabila. Mi-am luat tensiunea si mi-a aratat 12 cu 7 si 85. Cam de 1 luna simt si urechile infundate, dar nu tot timpul oscileaza 2, 3 zile...pe urma revin la normal si am ameteli, cu stari de greata la fel, o zi am ameteli abia ridicadu-ma din pat...pe urma imi revin...si inima cateodata bate haotic...nici nu stiu cum sa explic...parca da sa sara din piept pt o fractiune de secunda si pe urma revine la normal fara sa fi facut efort in acel moment...si am ca o gheara in gat...simt ca ma strange de gat. cateodata simt in gat ca imi bate inima.. Mentionez ca acum trei ani mi.a murit sotul si am ramas cu cateva probleme...ar putea fi toate astea pe sistem nervos..sau sa fie genetice.deorece mama are probleme cu inima...are glanda.. a fost internata si pt o boala a urechii..vertij parca se cheama...etc...Ar trebui sa ma ingrijorez...????
Multumesc anticipat pt raspuns.
De doua zile simt o durere in partea stanga in zona inimii, obosesc repede, respir greu, in pozitia sezut cand imi aplec capul in fata durerea este insuportabila. Mi-am luat tensiunea si mi-a aratat 12 cu 7 si 85. Cam de 1 luna simt si urechile infundate, dar nu tot timpul oscileaza 2, 3 zile...pe urma revin la normal si am ameteli, cu stari de greata la fel, o zi am ameteli abia ridicadu-ma din pat...pe urma imi revin...si inima cateodata bate haotic...nici nu stiu cum sa explic...parca da sa sara din piept pt o fractiune de secunda si pe urma revine la normal fara sa fi facut efort in acel moment...si am ca o gheara in gat...simt ca ma strange de gat. cateodata simt in gat ca imi bate inima.. Mentionez ca acum trei ani mi.a murit sotul si am ramas cu cateva probleme...ar putea fi toate astea pe sistem nervos..sau sa fie genetice.deorece mama are probleme cu inima...are glanda.. a fost internata si pt o boala a urechii..vertij parca se cheama...etc...Ar trebui sa ma ingrijorez...????
Multumesc anticipat pt raspuns.
1 comentarii
Am si eu simptome asemănătoare. A recomand sa faceti un consul cardiologic si endocrinologic.asa am descoperit eu ca am hipotiroidism. Iar palpitatiile si starea de care spuneti se poare sa fie si de la stres/oboseala/lipsa miscarii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Am o boala de inima?
- 5Ma doare inima?
- 2am dureri de inima la frig, la efort, la emotii mai puternice
- 5cancerul plumonar cum se manifesta?
- 6Dureri la inima! valva care nu isi face treaba corespunzator
- 4dureri de inima?
- 3dureri de inima
- 4Problema cardio-vasculara sau mentala?
- 4Inima... recomandare medicament
- 4Disconfort in zona inimii dar nu in legatura cu ea
- 4Durere in zona inimii... sunt cam stresat cu scoala
- 2dureri in zona inimii
- 0Durere in zona inimii
- 1Dureri de inima cu antecedent de accident vascularcerebral
- 10Durere san?
- 0Dureri in zona inimii
- 3Necesita control cardiologic
- 2Durere de inimă?
Mai multe informații despre: durerea de inima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: