dureri in timpul actului...

17-10-2008
Bubble
Nu este medic/terapeut
Bubble
Buna...
Am 19 ani si nu de mult mi-am inceput viata sexuala (cam de 5 luni)...ultima oara cand am avut un contact sexual m-a durut foarte tare, simteam niste intepaturi groaznice, dar nu tot timpul...si sunt ingrijorata ca dupa aceea am vazut ca am sangerat si am inteles ca nu este normal...mentionez ca nu se intampla des sa fiu cu prietenul meu, cel putin nu in ultimul timp...cam o data de 2 ori pe luna.sa fie din cauza asta? sau am alte probleme?...
As avea nevoie de niste pareri /sfaturi...
Multumesc.
2 comentarii
0
18-10-2008, ora 12:43
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cauza cred ca este raritatea contactelor sexuale.Fiind la inceput, o anumita frecventa a contactelor [nu zilnic, dar nici de doua ori pe luna] va duce si la adaptarea organului genital extern la noua situatie.Pe de alta parte, nepotrivirea de cuplu din punct de vedere al anatomiei organelor genitale externe - un penis prea lung si un vagin scurt sau invers, cauzatoare de insatisfactie si durere - a fost si este cauza multor divorturi.Daca acesta e motivul, exista literatura de specialitate care va va invata cum sa rezolvati problema prin adoptarea anumitor pozitii in timpul actului sexual.Consulta si un sexolog daca problema se cronicizeaza.
0
23-10-2008, ora 19:29
Bubble
Nu este medic/terapeut
Bubble
Am fost la ginecolo si intradevar mi-a spus ca am uterul mic.deci din cauza asta durerile.
Am auzit ca din cauza asta (ca am uterul mic) se poate ca atunci cand vreau un copil se poate sa nu pot duce o sarcina.este adevarat? se poate sa nu pot sa am copii din cauza asta? sau doar voi avea probleme in a duce o sarcina pana la capat?
ms.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •