dureri in timpul actului...
Buna...
Am 19 ani si nu de mult mi-am inceput viata sexuala (cam de 5 luni)...ultima oara cand am avut un contact sexual m-a durut foarte tare, simteam niste intepaturi groaznice, dar nu tot timpul...si sunt ingrijorata ca dupa aceea am vazut ca am sangerat si am inteles ca nu este normal...mentionez ca nu se intampla des sa fiu cu prietenul meu, cel putin nu in ultimul timp...cam o data de 2 ori pe luna.sa fie din cauza asta? sau am alte probleme?...
As avea nevoie de niste pareri /sfaturi...
Multumesc.
Am 19 ani si nu de mult mi-am inceput viata sexuala (cam de 5 luni)...ultima oara cand am avut un contact sexual m-a durut foarte tare, simteam niste intepaturi groaznice, dar nu tot timpul...si sunt ingrijorata ca dupa aceea am vazut ca am sangerat si am inteles ca nu este normal...mentionez ca nu se intampla des sa fiu cu prietenul meu, cel putin nu in ultimul timp...cam o data de 2 ori pe luna.sa fie din cauza asta? sau am alte probleme?...
As avea nevoie de niste pareri /sfaturi...
Multumesc.
2 comentarii
Cauza cred ca este raritatea contactelor sexuale.Fiind la inceput, o anumita frecventa a contactelor [nu zilnic, dar nici de doua ori pe luna] va duce si la adaptarea organului genital extern la noua situatie.Pe de alta parte, nepotrivirea de cuplu din punct de vedere al anatomiei organelor genitale externe - un penis prea lung si un vagin scurt sau invers, cauzatoare de insatisfactie si durere - a fost si este cauza multor divorturi.Daca acesta e motivul, exista literatura de specialitate care va va invata cum sa rezolvati problema prin adoptarea anumitor pozitii in timpul actului sexual.Consulta si un sexolog daca problema se cronicizeaza.
Am fost la ginecolo si intradevar mi-a spus ca am uterul mic.deci din cauza asta durerile.
Am auzit ca din cauza asta (ca am uterul mic) se poate ca atunci cand vreau un copil se poate sa nu pot duce o sarcina.este adevarat? se poate sa nu pot sa am copii din cauza asta? sau doar voi avea probleme in a duce o sarcina pana la capat?
ms.
Am auzit ca din cauza asta (ca am uterul mic) se poate ca atunci cand vreau un copil se poate sa nu pot duce o sarcina.este adevarat? se poate sa nu pot sa am copii din cauza asta? sau doar voi avea probleme in a duce o sarcina pana la capat?
ms.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am langa vagin o rana ff mica deschisa care imi provoaca durere in timpul actului sexual
- 3dureri in timpul actului sexual
- 3dureri in timpul actului sexual + usturimi
- 4sensibilitate la urinare, sex dupa nastere
- 1dureri la contactul sexual
- 3Dureri la prietena mea in timpul actului
- 10Domnilor doctori va rog ajutati-ma
- 14scurgeri vaginale urat mirositoare
- 5Sexul a devenit insuportabil, ajutor!
- 3dureri in timpul actului sexual
- 2Durere la penetrare!
- 3Ce sa fac sa nu ma mai doara si sa pot face dragoste normal?
- 3Un sfat..:)
- 3Durere in timpul actului sexual
- 2Dezvirginare imposibila
- 3ZGARIETURI la intrare in VAGIN
- 2Usturime la contact sexual
- 0Candidoza Dureri in timpul si dupa actul sexual
- 2Dureri in timpul actului sexual
- 7durere in timpul actului sexual
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: