Usturimi in timpul actului sexual de cateva luni
Buna ziua! Am o problema de cateva luni si nu am gasit nici un raspuns nici dupa ce am fost la medic.
Mi-am inceput viata sexuala de aproximativ de jumatate de an, iar de cateva luni nu pot sa am contacte sexuale cu prietenul meu pentru ca simt niste usturimi si uscaciuni puternice in vagin. Am fost la medic insa nu a primit nici un raspuns exact.
Mi-am inceput viata sexuala de aproximativ de jumatate de an, iar de cateva luni nu pot sa am contacte sexuale cu prietenul meu pentru ca simt niste usturimi si uscaciuni puternice in vagin. Am fost la medic insa nu a primit nici un raspuns exact.
6 comentarii
Ce analize ti-a facut medicul? Ce scrie pe analiza secretiei?
Adica ce scria? Si eventual pe PAP? E important. Daca poti sa transcrii concluziile este de si mai mare ajutor.
Am facut doar o analiza de secretie pe care a vazut-o medicul si a zis ca e ok, mi.a zis ca poate am lipsa de estrogen..
Vreau sa specific ca am ovare polochistice poate aceasta o fi cauza
Vreau sa specific ca am ovare polochistice poate aceasta o fi cauza
Celule epiteliale plate- frecvente
leucocite- rare
trichomonas vaginalis- nu se observa
levuri- absente
flora lactobacilara- relativ frecventa
leucocite- rare
trichomonas vaginalis- nu se observa
levuri- absente
flora lactobacilara- relativ frecventa
Cred ca cel mai corect ar fi sa mergi si la endocrinolog, sa-ti faci cateva teste hormonale. Te va ajuta foarte mult si in cazul ovarelor polichistice. Nu amana, chiar iti poti optimiza si controla toata situatia pentru ca sa nu mai ai probleme la contact sexual. La fel si daca ai ciclul dereglat.
Da, atat cat iti arata aceasta analiza a secretiei, nu ai probleme. Dar daca ai posibilitatea, iti poti face si analize pentru depistare Chlamydia.
Da, atat cat iti arata aceasta analiza a secretiei, nu ai probleme. Dar daca ai posibilitatea, iti poti face si analize pentru depistare Chlamydia.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de vreo saptamana am vreo scurgere alba si inflamatie a labiilor.. o fi de la anticonceptionale?
- 3am nevoie de un raspuns: senzatie de durere in timpul sexului
- 3dureri in timpul actului sexual
- 12dureri din cauza steriletului? va rog un raspuns!
- 4este o problema sau nu?
- 25Am dureri (usturime) in timpul actului sexual... de ce?
- 3trichomonas vaginalis
- 5Secretie alba penis + usturime mictiune
- 4dureri la inceputul penetrarii
- 4durere ovare
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 12Boala?
- 6Efecte adverse ale chimioterapiei
- 3ZGARIETURI la intrare in VAGIN
- 0Candidoza Dureri in timpul si dupa actul sexual
- 2Am dureri in timpul actului sexual si nu stiu de ce!
- 1Ajutor!!! mâncărimi și arsuri îngrozitoare în zona genitala
- 2Inflamatie de vagin
- 2Mâncărimi în zona genială, usturime la penetrare
- 1Problemă intimă
Mai multe informații despre: iritatia vaginala durerea in timpul actului sexual usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: