REPAUS SEXUAL DE DURATA - acum doare ingrozitor!

21-06-2007
eli m
Nu este medic/terapeut
eli m
Intrebare, pt ca nu m-am confruntat niciodata cu o asemenea problema!!! Am nevoie de un raspuns specializat, va rog!

Situatie: timp de 10 luni - repaus sexual total. Sotul plecat din tara, acum s-a intors si m-am ingrozit. Eu sunt de felul meu mai "stramta" sa spun asa, dar acum dupa 10 luni de repaus, sunt "ingrozitor" de stramta. Am senzatia ca sunt "a reborn virgin", si partea proasta este ca in urma ultimului contact sexual avut, am ramas cu o durere slaba in zona vaginala, si la o scurta "investigatie" am putut observa o mica leziune - pielea pur si simplu s-a rupt, in alt fel nu ma pot exprima. Stiu ca pare amuzant, dar am intrat la apa. Acum imi este si jena sa ma duc la ginecolog, de groaza ca doamna doctor se va uita la mine si imi va spune "Doamna, da spune-i animalului de barbatu-tau sa te lase in pace!", dar el saracu' nu are nici o vina, suntem cat se poate de "linistiti" si grijulii.

O parere, daca s-a mai confruntat cineva cu asa o situatie? Un raspuns avizat din partea unui medic legat de ce ar trebui sa fac?

Multumesc.
3 comentarii
0
22-06-2007, ora 00:00
ofi_r
Nu este medic/terapeut
ofi_r
In afar leziunii care exista obiectiv si care trebuie tratata cred ca problema se pune pe fond psihic si nu organic. Incercati sa reluati relatia ca si cum ar fi totul ca la inceput.
0
07-07-2007, ora 00:00
chelu
Nu este medic/terapeut
chelu
Exista o gramada de lubrefiantzi pe baza de apa, pe care ii potzi folosi, dar este mai recomandat sa te vada un medic inainte de a merge la farmacie pt. un lubrefiant.
Probleme asta am avut-o si eu cu sotzia dar nu neaparat dupa o lunga abstinentza. Sunt unele zile in luna cand este intradevar exagerat de stramta k ma doare si pe mine si dupa un contact sexual se formeaza mici rani la intrarea in vagin. Pt. asta folosim un lubrefiant pe beza de apa, recomandat de medicul ei.
0
22-12-2009, ora 18:52
Dyma_10
Nu este medic/terapeut
Dyma_10
Salut!sunt barbat cum s-a fiu mai rezistent in sex si s-a am un contact mai indelungat?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: