REPAUS SEXUAL DE DURATA - acum doare ingrozitor!
Intrebare, pt ca nu m-am confruntat niciodata cu o asemenea problema!!! Am nevoie de un raspuns specializat, va rog!
Situatie: timp de 10 luni - repaus sexual total. Sotul plecat din tara, acum s-a intors si m-am ingrozit. Eu sunt de felul meu mai "stramta" sa spun asa, dar acum dupa 10 luni de repaus, sunt "ingrozitor" de stramta. Am senzatia ca sunt "a reborn virgin", si partea proasta este ca in urma ultimului contact sexual avut, am ramas cu o durere slaba in zona vaginala, si la o scurta "investigatie" am putut observa o mica leziune - pielea pur si simplu s-a rupt, in alt fel nu ma pot exprima. Stiu ca pare amuzant, dar am intrat la apa. Acum imi este si jena sa ma duc la ginecolog, de groaza ca doamna doctor se va uita la mine si imi va spune "Doamna, da spune-i animalului de barbatu-tau sa te lase in pace!", dar el saracu' nu are nici o vina, suntem cat se poate de "linistiti" si grijulii.
O parere, daca s-a mai confruntat cineva cu asa o situatie? Un raspuns avizat din partea unui medic legat de ce ar trebui sa fac?
Multumesc.
Situatie: timp de 10 luni - repaus sexual total. Sotul plecat din tara, acum s-a intors si m-am ingrozit. Eu sunt de felul meu mai "stramta" sa spun asa, dar acum dupa 10 luni de repaus, sunt "ingrozitor" de stramta. Am senzatia ca sunt "a reborn virgin", si partea proasta este ca in urma ultimului contact sexual avut, am ramas cu o durere slaba in zona vaginala, si la o scurta "investigatie" am putut observa o mica leziune - pielea pur si simplu s-a rupt, in alt fel nu ma pot exprima. Stiu ca pare amuzant, dar am intrat la apa. Acum imi este si jena sa ma duc la ginecolog, de groaza ca doamna doctor se va uita la mine si imi va spune "Doamna, da spune-i animalului de barbatu-tau sa te lase in pace!", dar el saracu' nu are nici o vina, suntem cat se poate de "linistiti" si grijulii.
O parere, daca s-a mai confruntat cineva cu asa o situatie? Un raspuns avizat din partea unui medic legat de ce ar trebui sa fac?
Multumesc.
3 comentarii
In afar leziunii care exista obiectiv si care trebuie tratata cred ca problema se pune pe fond psihic si nu organic. Incercati sa reluati relatia ca si cum ar fi totul ca la inceput.
Exista o gramada de lubrefiantzi pe baza de apa, pe care ii potzi folosi, dar este mai recomandat sa te vada un medic inainte de a merge la farmacie pt. un lubrefiant.
Probleme asta am avut-o si eu cu sotzia dar nu neaparat dupa o lunga abstinentza. Sunt unele zile in luna cand este intradevar exagerat de stramta k ma doare si pe mine si dupa un contact sexual se formeaza mici rani la intrarea in vagin. Pt. asta folosim un lubrefiant pe beza de apa, recomandat de medicul ei.
Probleme asta am avut-o si eu cu sotzia dar nu neaparat dupa o lunga abstinentza. Sunt unele zile in luna cand este intradevar exagerat de stramta k ma doare si pe mine si dupa un contact sexual se formeaza mici rani la intrarea in vagin. Pt. asta folosim un lubrefiant pe beza de apa, recomandat de medicul ei.
Salut!sunt barbat cum s-a fiu mai rezistent in sex si s-a am un contact mai indelungat?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4lipsa de sex poate avea consecinte?
- 37durere in timpul actului sexual
- 2Dureri groaznice in timpul actului sexual
- 3Dureri in timpul actului sexual (intr-o anumita zona)
- 4durere la penetrare - ce trebuie sa fac sa nu mai am durerile astea?
- 7Abstinenta sexuala 5 ani - dereglari hormonale severe?
- 6dureri in timpul actului sexual
- 8dureri in timpul actului sexual
- 11Nu stiu ce sa fac
- 6am usturimi cand fac sex
- 4dureri in timpul actului, miros neplacut, mincarimi, singerari dupa fiecare act..
- 3Primele acte sexuale - probleme.
- 8Scaun cu sange, durere de spate, oboseala, durere in timpul actului sexual
- 8mancarimi... Ajutati-ma!
- 6Dureri vaginale
- 3Ce sa fac sa nu ma mai doara si sa pot face dragoste normal?
- 2Probleme in timpul actului sexual
- 2Mâncărimi în zona genială, usturime la penetrare
- 1Durere in timpul actului sexual la 3 luni după naștere naturală
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual abstinenta sexuala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: