dureri in timpul contactului sexual
![ariana92](/arata_img.php?img=cont_161838.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
am si eu o problema de ceva vreme. se intimpla ca in timpul contactului sexual sa am dureri, in regiunea iliaca dreapta, nu apar intotdeauna, dar sunt foarte puternice, de-mi taie si respiratia si nu-mi trec decit daca imi fac injectii cu analgezice si spasmolitice si la palpare am senzatia ca se simte o formatiune dura, usor mobila...am fost la medicul chirurg si mi-a spus ca nu-i apendicita, am facut si USG si mi-a spus ca am un chist pe ovarul sting, undeva de 4 cm, multicameral (chiar atit de mare?, nu pot sa cred, pt ca in general in partea stinga nu ma deranjeaza nimic) am fost la ginecolog si i-am spus despre durerile acestea, dar parca am vorbit cu peretii, nici nu a atras atentia.in rest, analizele sunt bune. chiar nu stiu ce pot sa am. Inainte nu erau, au aparut acum un an si ceva poate 2...desi am acelasi partener. va rog un sfat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9nu ma lubrifiez
- 12o intrebare: sunt insarcinata?
- 2dureri in timpul actului...
- 6dureri de bazin dupa dezvirginare
- 4durere la penetrare - ce trebuie sa fac sa nu mai am durerile astea?
- 3simt durere in timpul actului sexual
- 7Dezvirginarea cu durerii ff mari.. sangerare dupa.
- 6De ce doare si a 2-a oara?
- 3Dureri in timpul actului sexual
- 6dureri in timpul actului sexual (am 16 ani)
- 9usturimi de 2 ani!ce sa fac?
- 6ciclu indelungat - 8-10 zile
- 2durere la contactul sexual
- 3Un sfat..:)
- 1dureri in timpul actului sexual
- 0Contact sexual dureros
- 0Usturimi la contact sexual
- 1Durere după ciclu, la prima penetrare
- 2Durere in timpul actului sexual
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: