dureri in piept, 18 ani
buna ziua, am 18 ani(fata) si de cateva zile simt niste dureri in piept(mai ales in partea dreapta, ca si cum m-ar arde ceva), de vreo 2 ori am simtit un junchi in partea stanga, ca si cum mi-ar infinge cineva un cutit, pe langa asta sunt momente ale zilei cand simt in stomac, nu stiu cum sa le numesc, senzatie de emotii iar bataiile inimii cresc
banuesc ca e din cauza oboselii(ma simt obosita si vacanta asta am dormit cate 12 ore, nu puteam sa ma trezesc, ceea ce nu e normal la mine, care tot timpul dormeam cate8-9 ore)
ma gandeam ca e si stresul, fiind clasa a12a si o persoana care se impancienteaza usor
am nevoie de o parere inainte de a merge la medic
multumesc pentru timpul acordat
banuesc ca e din cauza oboselii(ma simt obosita si vacanta asta am dormit cate 12 ore, nu puteam sa ma trezesc, ceea ce nu e normal la mine, care tot timpul dormeam cate8-9 ore)
ma gandeam ca e si stresul, fiind clasa a12a si o persoana care se impancienteaza usor
am nevoie de o parere inainte de a merge la medic
multumesc pentru timpul acordat
1 comentarii
Buna Ra, eu am trecut printr-o experienta foarte neplacuta si dureroasa in acelasi timp, chiar in a2a zi de Craciun fratele meu a murit de infart miocardic la varsta de 34 ani cu toate ca a fost la doctor cu o sapt. inainte i-au spus ca nu are nimic si sa plece acasa ca e tanar si nu are nimic la inima, i-au facut si EKG si electro.si ecografie totul a iesit ok, aceleasi analize i le-a repetat si la urgenta in ziua cand a murit si tot asa a iesit totul ok i-a spus doctorii sa plece acasa si el dupa nici 5 minute a murit in fata medicilor.Ceea ce vreau sa spun este ca trebuie sa te duci la doctor indiferent de varsta, ca boala nu tine cont de varsta si daca vezi ca in continuare te simti rau sa incerci si la alti doctori cardiologi ca nu toti sunt competenti.Iti urez sanatate si ai grija cu stresul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5apasare continua si constanta in dreptul inimii...
- 3senzatie de foame constanta si dureri in capul pieptului
- 21Durere insuportabila in capul pieptului
- 9durere in piept si nod in gat
- 6In fiecare dimineata cand ma trezesc am dureri groaznice de stomac...
- 4Simt o mica durere in mijlocul pieptului
- 5durere in piept de vro 5 zile
- 0De doua zile simt o durere in piept
- 21va rog ajutati-ma atacuri de panica sau am ceva la inima?
- 5Durere in partea dreapta a pieptului care se intensifica la efort
- 12Durere cap, ameteala! iara anxietate ?
- 1Durere de piept
- 1uneori am dureri in piept
- 2Dureri in piept dupa miocardita virala
- 1Durere in zona pieptului si spatelui.
- 6Tahicardie sau altceva?
- 3Dureri in piept
- 0Durere în zona inimi și piept
- 0Bicuspida aortica
- 2Durere mare piept, stern
Mai multe informații despre: Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: