Dureri Spate + Partea inferioara a pieptului
Salutari !
Ma numesc Claudiu. Am 22 de ani si nu locuiesc in Romania.
De doua zile am racit si am dureri in partea de jos a pieptului. Mai exact in plex, sau punctul dintre piept si abdomen. Mai mult decat atat durerea e in principiu orientata spre partea stanga sub inima si ma doare si in spate la acelasi nivel - sub inima ( Banuiesc ca durerea de spate este influentata si de faptul ca lucrez ca bucatar ore multe intr-un restaurant si stau drept + orele petrecute pe la facultate.
Raceala a inceput acum 2-3 zile si tot am asteptat sa vad ce se intampla dar vad ca inca sunt probleme.
Ideea e ca durerea nu e puternica dar imi creeaza un incomfort general si nu e permanenta. Spre exemplu 5 ore ma simt aiurea iar 5 ore ok. Nu tusesc, in schimb am nasul infundat. - Nu am luat pasile, pentru ca in general ma vindecam de la sine si nu prea racesc.
Intrebarea mea acuma este : De la ce ar putea fi provocate simptomele astea ? Ce anume ar trebui sa-i spun la medicul de familie sa-mi consulte ? Inima / plamanii / rinichii. ? ( Aici in Danemarca mi se par cam incompetenti medicii pentru ca tot timpul recomanda odihna fara a inelege indeajuns problema- luand in considerare ca mi sa mai intaplat odata aceeasi problema timp de 2 zile ( dar fara a fi racit) si mi-au recomandat odihna.
Nu fumez tigari. Uneori mai fumez Iarba cu prietenii pentru relaxare.
Marti vreau sa merg la doctor.
Astept pareri ! Multumesc mult !
Ma numesc Claudiu. Am 22 de ani si nu locuiesc in Romania.
De doua zile am racit si am dureri in partea de jos a pieptului. Mai exact in plex, sau punctul dintre piept si abdomen. Mai mult decat atat durerea e in principiu orientata spre partea stanga sub inima si ma doare si in spate la acelasi nivel - sub inima ( Banuiesc ca durerea de spate este influentata si de faptul ca lucrez ca bucatar ore multe intr-un restaurant si stau drept + orele petrecute pe la facultate.
Raceala a inceput acum 2-3 zile si tot am asteptat sa vad ce se intampla dar vad ca inca sunt probleme.
Ideea e ca durerea nu e puternica dar imi creeaza un incomfort general si nu e permanenta. Spre exemplu 5 ore ma simt aiurea iar 5 ore ok. Nu tusesc, in schimb am nasul infundat. - Nu am luat pasile, pentru ca in general ma vindecam de la sine si nu prea racesc.
Intrebarea mea acuma este : De la ce ar putea fi provocate simptomele astea ? Ce anume ar trebui sa-i spun la medicul de familie sa-mi consulte ? Inima / plamanii / rinichii. ? ( Aici in Danemarca mi se par cam incompetenti medicii pentru ca tot timpul recomanda odihna fara a inelege indeajuns problema- luand in considerare ca mi sa mai intaplat odata aceeasi problema timp de 2 zile ( dar fara a fi racit) si mi-au recomandat odihna.
Nu fumez tigari. Uneori mai fumez Iarba cu prietenii pentru relaxare.
Marti vreau sa merg la doctor.
Astept pareri ! Multumesc mult !
2 comentarii
In primul rand sa luati medicamente de la farmacie sa va treaca raceala si picaturi de nas. + Vitamina C
At trebui sa mergeti la un medic de familie sa va consulte.
Dupa ce va trece raceala, daca mai aveti si alte simptome mergeti la doctorul corespunzator.
At trebui sa mergeti la un medic de familie sa va consulte.
Dupa ce va trece raceala, daca mai aveti si alte simptome mergeti la doctorul corespunzator.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere in spate de o saptamana
- 3am dureri mereu: abdomenul, pelvisul, spate
- 8Durere spate stanga sus
- 4Manifestari ciudate: senzatie de nod in gat, durere in piept, atacuri de panica
- 6Practic culturism de vreo 7 luni si am o durere la spate
- 24am tbc?
- 2Dureri de spate !
- 5dureri in piept accentuate
- 26dureri lombare si de bazin
- 11durere in piept
- 17Durere in coapsa stanga
- 6Bolnava sau nu?
- 7nu mai suport durerea, dar nimeni nu stie ce am...
- 1dureri de spate
- 7durere in zona pieptului
- 2Dureri în capul pieptului
- 1Dureri puternice de cap si amorteala
- 1Probleme de Sănătate
- 0Durere si intepaturi in piept in zona plamanilor si greutate in respiratie
Mai multe informații despre: Durere de spate Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Lombalgia cronica nespecifica
- Durere de spate
- Durerea precordiala
- Protruzie discală
- Durere de spate
- Durere în piept
- Durere toracică (în piept) în partea dreaptă
- Durerea de spate și în flancuri (lateral), ce iradiază inghinal
- Înțepături în piept
- Dureri de spate - ghid complet
- Durerea lombară
- Durerea de spate acută (ce te imobilizează la pat)
- Durerea pleuro-pulmonară - caracteristici, diagnostic diferențial și tratament
- Durerea în capul pieptului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: