Dureri persistente în piept

20-07-2019
Banica Cristina
Nu este medic/terapeut
Banica Cristina
Bună cine mă poate ajuta cu un răspuns vă rog sunt disperata problema mea este următoarea, mă confrunt cu o durere în piept de aproximativ 7 ani eu am vârsta de 31 de ani, nu îmi spune nimeni de unde provine acesta problema la început mă durea o dată maxim de două ori pe an acum de aproximativ un an jumate durerile reapar ffdes la doua luni mă apucă durerile este ca o apăsătura înțepături în coșul pieptului, și mă țin și câte două săptămâni am făcut nenumărate controale la cardiologie analize de sânge echageu și ecografie cardiaca totul mi sa spus că e normal dar eu am plecat tot cum m-am dus fără un diagnostic și să fiu lămurită mai exact ce am, acum sunt din nou programată la alt cardiolog vă rog sunt tânără am copil de crescut îmi este frică să nu am o problema și să se fi agravat mai ales că o am de ani mulți și în ultimul timp mi se întâmplă foarte des, nu știu ce să mai fac și ce să cred ajutați-mă cu un răspuns încotro să o apuc eu sunt din Buzău
2 comentarii
0
21-07-2019, ora 20:25
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca la inima nu v-au gasit nimic, e posibil ca aceste dureri sa fie somatizari de anxietate. Cititi despre anxietate pe net.
0
22-07-2019, ora 14:45
Banica Cristina
Nu este medic/terapeut
Banica Cristina
Da nu știu ce să mai cred, frica mea cea mare este să nu am ceva la inimă sau plămâni mai ales că am în familie ambii părinți cu probleme cu inima, tata infarct și mama operată de hematom de aorta, eu de fel sunt o fire ff emotiva și panicată dar am observat că durerile nu le am numai în situațiile de stres, frica etc le am și când sunt liniștită și nu am un motiv de îngrijorare, dar asta este suntem în România și asta spune tot, ne ducem la doctori și suntem sănătoși dar durerile nu dispar și diagnosticul plutește undeva prin aer
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  • Afecțiuni ce dau dureri în piept
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  • Scorul de calciu arterial coronarian prezice evenimentele cardiovasculare adverse majore în durerea toracică
  •