Dureri persistente în piept
Bună cine mă poate ajuta cu un răspuns vă rog sunt disperata problema mea este următoarea, mă confrunt cu o durere în piept de aproximativ 7 ani eu am vârsta de 31 de ani, nu îmi spune nimeni de unde provine acesta problema la început mă durea o dată maxim de două ori pe an acum de aproximativ un an jumate durerile reapar ffdes la doua luni mă apucă durerile este ca o apăsătura înțepături în coșul pieptului, și mă țin și câte două săptămâni am făcut nenumărate controale la cardiologie analize de sânge echageu și ecografie cardiaca totul mi sa spus că e normal dar eu am plecat tot cum m-am dus fără un diagnostic și să fiu lămurită mai exact ce am, acum sunt din nou programată la alt cardiolog vă rog sunt tânără am copil de crescut îmi este frică să nu am o problema și să se fi agravat mai ales că o am de ani mulți și în ultimul timp mi se întâmplă foarte des, nu știu ce să mai fac și ce să cred ajutați-mă cu un răspuns încotro să o apuc eu sunt din Buzău
2 comentarii
Daca la inima nu v-au gasit nimic, e posibil ca aceste dureri sa fie somatizari de anxietate. Cititi despre anxietate pe net.
Da nu știu ce să mai cred, frica mea cea mare este să nu am ceva la inimă sau plămâni mai ales că am în familie ambii părinți cu probleme cu inima, tata infarct și mama operată de hematom de aorta, eu de fel sunt o fire ff emotiva și panicată dar am observat că durerile nu le am numai în situațiile de stres, frica etc le am și când sunt liniștită și nu am un motiv de îngrijorare, dar asta este suntem în România și asta spune tot, ne ducem la doctori și suntem sănătoși dar durerile nu dispar și diagnosticul plutește undeva prin aer
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6nu stiu ce am: simt ca ma sufoc
- 3senzatie de foame constanta si dureri in capul pieptului
- 9Durerea in piept, dupa o raceala zdravana
- 21Durere insuportabila in capul pieptului
- 4imi pocnesc oasele in zona pieptului si ma doare cand respir adanc
- 1durere in piept
- 9durere in piept si multe altele
- 10Jena in piept.
- 5Palpitatii si dureri in piept
- 5Durere in partea dreapta a pieptului care se intensifica la efort
- 1Durere in zona toracica in momentul inhalarii aerului.
- 3Dureri in piept
- 2Dureri în capul pieptului
- 6Durere in piept cand ridic greutatea
- 1Dureri în piept de anul trecut din decembrie
- 0Angina?
- 4Intepatura inima
- 0Dureri in piept si spate
- 3Mă simt foarte rău.. insomnii, disconfort în piept, teamă că s ar putea întâmpla ceva cu inima
- 5Inima? durere ]n piept când alerg
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerile in piept durere in cosul pieptului intepaturi in piept intepatura in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: