dureri de inima?
buna ziua! am atacuri de panica insotite de acealeasi simptome comune(palpitatii, ameteala etc).numai ca astazi am avut o presiune pe inima ca un fel de durere toata ziua.nu stiu daca sa dau vina pe atacurile de panica, un atac de panica tine o zi intreaga?nu am facut niciodata analize la inima si nu cred ca o sa fac.am 22 de ani.
4 comentarii
oare e grav daca nu fac nici un control la inima? nu sunt in tara, ar fi cam greu
sau e posibil sa fie doar in mintea mea presiunea pe inima?
Sunt 99 % sanse ca presiunea pe inima sa fie in mintea dv. Pe de alta parte, asta e un diagnostic de excludere. La carte scrie ca, in asemenea situatie, o electrocardiograma este indicata. E o investigatie de rutina, un EKG nu poate costa cine stie cat. La mine la cabinet, costa 5 Euro, acolo unde sunteti dv cat costa ? Intreb de curiozitate.
Va multumesc pentru raspuns! intradevar, 5 euro nu este mult.nu stiu cat costa aici pt.ca nu m-am interesat, nu voiam sa ma mai complic cu analize si imi imaginam ca sigur costa mai mult.si nici timpul nu prea imi permite.ma gandeam ca sunt prea tanara de asa ceva.o sa ma interesez de un ekg pana la urma.multimesc! o zi buna
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am dureri de inima la frig, la efort, la emotii mai puternice
- 2durere in zona inimii, furnicaturi, amorteli degete stanga
- 2Durere in zona inimii, de doua saptamani!
- 5fac tratament pt angina pectorala, dar in ultima vreme am dureri in partea inimii
- 6Dureri inima - Amorteala membrelor - Vene Pronuntate
- 4Problema cardio-vasculara sau mentala?
- 7Ce analize sa mai fac?!
- 9labila psihic?
- 3Problema cu inima, va rog lamuriti'ma.
- 9nu stiu ce sa mai fac
- 3bolnav inima
- 2Durere de inima si piept
- 8am nevoie de un sfat: durere de inima si insuficienta respiratorie
- 3Durere in zona inimii si in piept, degete amortite, senzatie de frig, somnolenta, etc.
- 1Dureri in zona inimii
- 7Dureri inima
- 3Dureri de inimă
- 3Necesita control cardiologic
Mai multe informații despre: durerea de inima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: