Dureri in zona Inimi
Buna.ma numesc Florin...am 22 de ani...practic..culturism...de vreo 3 ani...mentionez.ca am luat si suplimente nutritive...nu multe.doar ceva concentrate proteice..creatina...dar tot am luat cu cap.adica am consultat inainte un medic nutritionist sa vad ce si cum.mi-am facut pana acuma 3 ekg.si nu sa constatat nimic...cica sunt apt de sport.chestia e ca atunci cand merg la sala d antrenamente.trag la capacitate maxima.orice exercitiu fac...ma antrenez foarte intens..iar in urma unor antrenamente...a doua zi.ma inteapa undeva sub coaste in partea stanga.si in momentul acela nu ma lasa sa respir.pentru ca atunci cand trag aer in piept...mai mult, ma inteapa si mai tare...si dispar dintr-o data aceste simptome.doar ca ma panichez foarte tare.cand mi se intampla.pentru ca acum cateva zile m-a durut atat de tare incat era sa lesin...intr-un final pentru ca nu mai aveam aer...am inteles din ce m-am documentat ca ar putea sa fie de la splina..sau de la plamani.am fost pe la fel si fel de medici si nimic..au zis ca de la efort prea mare.voi ce credeti ca ar trebui sa fac..momentan am intrerupt antrenamentele pentru ca imi e frica.sa nu mor..mai exact...daca is ceva medicamente..pentru splina...sau la ce fel de medic sa merg..pentru un consult amanuntit..?nu sunt un plangacios.dar nu stiu la cate astfel de simtome as putea sa rezist.am avut 3 foarte mari..pana acuma...asa putin ma mai intepat...cand si cand...probabil am si ceva la plamani.pentru ca am un fel de tuse seaca.de vreo 3-4 ani ma tine..chiar nu stiu ce e cu mine.de curand am fost si mi-am facut si analizele...si nu am nimica.grasime corporala foarte mica...mananc echilibrat...numai mancare de calitate...pe cat posibil..dar s-ar putea oare sa imi fi dereglat organismul cu suplimentele alimentare luate in exces?.nu am luat decat vreo 3-4 luni dar atunci cand luam...bagam cam multe cupe odata...va rog sa ma ajutati...iubesc prea mult sportul.si nu stiu cum sa impart amandoua...si sanatatea si sportul.nu vreau sa fiu pasiv.astept un raspuns !!!
3 comentarii
Mergi si la un cardiolog sa te consulte si spune-i ce suplimente ai luat.
Buna ziua,
Ma numesc Gabriela si am 40 de ani. Doresc sa-mi cer scuze, deoarece nu stiu daca comentariul meu este incadrat corect insa nu am stiut unde era cel mai indicat. Problema pe care v-o supun atentiei si pentru care astept un raspuns este urmatoarea: de o mica perioada de timp, 2-3 saptamani, am dureri nu foarte intense si nici regulate ca timp si intensitate, in zona inimii. La inceput am crezut ca sunt obosita, insa cu timpul mi-am dat seama ca ar putea fi sanul. Daca trebuie sa explic durerile nu as sti, nici nu cred ca sunt dureri, simt mai degraba o apasare, o greutate si cateodata niste intepaturi de la baza sanului spre exterior. M-am palpat, insa nu se simte nimic in neregula. Sunt putin ingrijorata si va rog sa-mi spuneti, ce ar trebui sa fac?
Multumesc anticipat! Cu stima,
Ma numesc Gabriela si am 40 de ani. Doresc sa-mi cer scuze, deoarece nu stiu daca comentariul meu este incadrat corect insa nu am stiut unde era cel mai indicat. Problema pe care v-o supun atentiei si pentru care astept un raspuns este urmatoarea: de o mica perioada de timp, 2-3 saptamani, am dureri nu foarte intense si nici regulate ca timp si intensitate, in zona inimii. La inceput am crezut ca sunt obosita, insa cu timpul mi-am dat seama ca ar putea fi sanul. Daca trebuie sa explic durerile nu as sti, nici nu cred ca sunt dureri, simt mai degraba o apasare, o greutate si cateodata niste intepaturi de la baza sanului spre exterior. M-am palpat, insa nu se simte nimic in neregula. Sunt putin ingrijorata si va rog sa-mi spuneti, ce ar trebui sa fac?
Multumesc anticipat! Cu stima,
buan gabriela.Te sfatueisc sa mergi la un dr cardiolog, numai asa poti sa vezi daca aceste probeleme sunt de la inima sau daca vin din alta parte.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Durere in zona inimii, de doua saptamani!
- 5cancerul plumonar cum se manifesta?
- 1dureri de inima si senzatie de nod in gat
- 5fac tratament pt angina pectorala, dar in ultima vreme am dureri in partea inimii
- 4dureri de inima?
- 4Inima... recomandare medicament
- 53 suplimente + sotret 20mg
- 3Dureri in zona inimii
- 0medicina sportiva - culturism
- 8Stres, anxitate sau altceva?
- 8Durere in mana stanga si intepaturi in zona inimii
- 8am nevoie de un sfat: durere de inima si insuficienta respiratorie
- 14uneori am dureri de inima cand incerc sa respir adanc
- 3Durere in zona inimii si in piept, degete amortite, senzatie de frig, somnolenta, etc.
- 1Dureri in zona inimii
- 2Durere in zona inimi
- 2Cât de rău ti-a ajuns durerea de inimă și cum a fost remediată?
- 3Durere apăsătoare în zona inimii
Mai multe informații despre: culturismul durerea de inima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: