Problema cu inima, va rog lamuriti'ma.

15-10-2011
danutzzu
Nu este medic/terapeut
danutzzu
Buna seara, sunt un baiat de 17 ani si de cateva zile am niste dureri de inima ceva in genul o stransoare ce ma apasa in jurul inimii ca o gheara. Durerea se instaleaza si in spate in dreptul inimii cu mici intepaturi. 2 zile la rand m'am trezit si cu mana stanga amortita. Tin sa mentionez ca fumez de 2 ani si uneori beau peste masura si ca in diminetile in care m'am trezit cu mana amortita imi era foarte frig si aveam frisoane. Astept un raspuns. Multumesc mult.
3 comentarii
0
15-10-2011, ora 21:55
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Pana-ti raspunde un medic,
...iata un sfat:
- fumeaza (nu sunt eu in masura sa-ti interzic)...dar tot mai putin,
- NU mai bea...NU peste masura (vad ca esti constient de asta)...ci DELOC...

Scuze:
incearca cele 2 sfaturi si vei vedea ca, NU ai nimic la inima...
DAR trebuie sa incerci si SA TE CONVINGI SINGUR (ce-ai zice de o experienta de o luna?...e mult?)

Toate cele bune,
0
15-10-2011, ora 23:19
Mabel
Nu este medic/terapeut
Mabel
Si dupa luna aceea..inca vreo 50 de ani..pana uiti ca exista tigari si bautura..ce zici? Vrei sa traiesti?...
0
16-10-2011, ora 16:22
Tania-bis
Nu este medic/terapeut
Tania-bis
Corect, nu ai probleme cu inima ci numai cu bautura si tigara. Vezi ce 'operatie' faci aici! Propun extirparea lor.
P.S. Frisoanele erau date de lupta organismului cu cele 2 droguri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  •