3 diagnostice in urma durerilor de cap
Am 21 de ani iar la 17 am fost diagnosticata cu sinuzita cronica..Am ajuns la medic in urm a unor "raceli" repetate insotite de dureri de cap de care nu mai avusem parte: deasupra arcadelor, intre sprancene, in zona sinusurilor in ambele parti ale nasului. La o clinica orl mi s-a spus ca am sinuzita cronica si o deviatie de sept ptr care nu trebuie sa-mi fac griji..Am tot tinut tratamente cu antibiotice, dar la un anumit interval de timp, durerile de cap reveneau..Am tot tinut-o asha, auzind ca sinuzita nu prea se vindeca..
Recent am reluat investigatiile, am mers la Panduri (Hociota parca se numeshte acum), unde medicul a cerut o radiografie a sinusurilor in urma careia a spus ca am nevralgie Arnold si am primit tratamen Nimesulid, Aerius, Mydocalm, Pinosol..De 3 zile nu mai am dureri de cap..Care sunt destul de frecvente..Pre4cizez ca acestea, spre deosebire de anii liceului au aparut si la ceafa, la tample, la frunte sau..uneori simt ca ma doare toata fata.
Am ajuns si la neurologie, unde in urma multor intrebari legate de istoria medicala, nu am indicat nimic suspect..Nu am suferit de nici o boala, nu m-am lovit niciodata la cap, nu am fost operata, nu am rude suferinde, etc nu beau, nu fumez..Mi s-a spus ca am p migrena, pe care o voi tot duce pana dupa menopauza si ca nu pot decat sa-mi iau tensiunea sa fiu sigura ca nu am probleme cu ea si sa "testez" antialgice pana gasesc unul eficient..
Analizele de sange sunt bune..Intentionez sa fac si o tomografie..In afara de asta, ce mai pot face? Si ce parere aveti? Va multumesc
Recent am reluat investigatiile, am mers la Panduri (Hociota parca se numeshte acum), unde medicul a cerut o radiografie a sinusurilor in urma careia a spus ca am nevralgie Arnold si am primit tratamen Nimesulid, Aerius, Mydocalm, Pinosol..De 3 zile nu mai am dureri de cap..Care sunt destul de frecvente..Pre4cizez ca acestea, spre deosebire de anii liceului au aparut si la ceafa, la tample, la frunte sau..uneori simt ca ma doare toata fata.
Am ajuns si la neurologie, unde in urma multor intrebari legate de istoria medicala, nu am indicat nimic suspect..Nu am suferit de nici o boala, nu m-am lovit niciodata la cap, nu am fost operata, nu am rude suferinde, etc nu beau, nu fumez..Mi s-a spus ca am p migrena, pe care o voi tot duce pana dupa menopauza si ca nu pot decat sa-mi iau tensiunea sa fiu sigura ca nu am probleme cu ea si sa "testez" antialgice pana gasesc unul eficient..
Analizele de sange sunt bune..Intentionez sa fac si o tomografie..In afara de asta, ce mai pot face? Si ce parere aveti? Va multumesc
2 comentarii
Un tratament combinat acupunctură + homeopatie ar fi, probabil, foarte indicat în cazul dv.
Efectuati tomografia craniana cu substanta de contrast, consultati apoi un neurochirurg si, in ultima instanta, sa urmati sfatul de mai sus!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3miros ingrozitor din nas.
- 8Dupa ejaculare are dureri ingrozitoare de cap
- 2Durere de cap, mana amortita
- 5ameteli si dureri de cap de ceva timp
- 3dureri de cap si stare de slabiciune
- 6Sinuzita nu mai trece!
- 6Sunt tot timpul obosita, am dureri groaznice de cap, de spate
- 7sinuzita, deviatie de sept, dureri de cap, urechi infundate
- 0Dureri in partea din spate a capului (ceafa)
- 3Dureri de cap, voma, batai intense de inima, oboseala
- 5dureri de cap si de spate
- 1Sinuzita acuta
- 3Dureri de cap (Cefalee)
- 1dureri groaznice de cap inainte de ciclu menstrual
- 1ma doare in spatele capului cand ma enervez
- 0Dureri de cap, pierderi de memorie
- 0tratament pentru sinuzita cronica, chist maxilar si dureri in gat
- 2Sinuzita frontala
- 9Singurul diagnostic
- 1Dureri de cap
Mai multe informații despre: Sinuzita Durerea de cap