Durere cap

Buna ziua
De cativa ani am episoade de dureri de cap. Se manifesta doar pe partea stanga si ca puncte sunt: dupa cap(unde se intalneste muschiul gatului cu cutia craniana), Piramida nazala, tampla si arsura in zona ochiului stang spre nas. Se manifesta deobicei odata pe an, dar am avut si cate 2-3 perioade. Tin cam o saptaman si sunt in reprize, in genere odata pe zi.
Am facut RMN cat si CT in perioada da criza si nu a iesit nimic. Rezultatul dat ar fi ca ar putea fi nevralgie de trigemen si s-ar manifesta de la curent sau de la schimbarile climatice(primavara si toamna).
Durerea nu este mare cand se declanseaza ci mai degraba sacaitoare si oricat de rece ar fi transpir instant. Trebuie sa caut o pozitie in caree sa tin capul usor rotit spre stanga si in acea pozitie simt doar o presiune. Daca apuc sa adorm nu ma trezesc in durere. Dar dimineata simt o amorteala si mici intepaturi pe partea stanga a fetei.
Mentionez ca am si o deviere de sept spre stanga si sinuzita.
Ma puteti ajuta cu o informatie cu alte analize pe care le-as putea face sau cu un tratament?
Singurul care a functionat pt calmare a fost acupunctura, ttratament pe care l-am facut prima data anul trecut.
Multumesc
De cativa ani am episoade de dureri de cap. Se manifesta doar pe partea stanga si ca puncte sunt: dupa cap(unde se intalneste muschiul gatului cu cutia craniana), Piramida nazala, tampla si arsura in zona ochiului stang spre nas. Se manifesta deobicei odata pe an, dar am avut si cate 2-3 perioade. Tin cam o saptaman si sunt in reprize, in genere odata pe zi.
Am facut RMN cat si CT in perioada da criza si nu a iesit nimic. Rezultatul dat ar fi ca ar putea fi nevralgie de trigemen si s-ar manifesta de la curent sau de la schimbarile climatice(primavara si toamna).
Durerea nu este mare cand se declanseaza ci mai degraba sacaitoare si oricat de rece ar fi transpir instant. Trebuie sa caut o pozitie in caree sa tin capul usor rotit spre stanga si in acea pozitie simt doar o presiune. Daca apuc sa adorm nu ma trezesc in durere. Dar dimineata simt o amorteala si mici intepaturi pe partea stanga a fetei.
Mentionez ca am si o deviere de sept spre stanga si sinuzita.
Ma puteti ajuta cu o informatie cu alte analize pe care le-as putea face sau cu un tratament?
Singurul care a functionat pt calmare a fost acupunctura, ttratament pe care l-am facut prima data anul trecut.
Multumesc
1 comentarii

Va recomand un consult neurologic.
Medicul neurolog va va spune ce aveti de facut
O varianta foarte buna de tratament sunt tehnicile naturiste.
dr Petre Muresan
Medicul neurolog va va spune ce aveti de facut
O varianta foarte buna de tratament sunt tehnicile naturiste.
dr Petre Muresan

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de vreo 4 luni am niste simptome ciudate si care ma sperie
- 6Durere de dinti, cap si la urechea stanga
- 16dureri de cap
- 3am dureri de cap variabile-dinspre cefa, crestetul capului si frunte, dificultati de respiratie
- 2Oboseala, palpitatii, ameteli, stari de greata, dureri de cap
- 3durere de cap partea stinga, de sub ochi, transpiratie mare
- 3dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii sub piele + multe altele
- 3Durere de cap intr-un punct
- 2dureri de cap la frig
- 1Dureri frecvente de cap si insomnii
- 15Dureri de cap
- 1Dureri de cap dupa ejaculare
- 4dureri de cap, stelute si puncte negre
- 4dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 14de 4-5 zile ma trezesc cu dureri de cap
- 1Dureri de cap, ameteli
- 2Durere de cap
- 0hipotensiune, inrautatirea vederii, durere cap emisfera stanga
- 1Durere de cap, partea stanga.
- 9Dureri de cap frecvente
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: