Dureri de cap

Bună ziua,
am niste dureri de cap care si au avut debutul acum 2 luni cand am iesit din mașină iar in urma contactului cu un curent de aer rece am inceput sa am o durere pulsatila a capul pe ambele părți.Durerile s au ameliorat până au dispărut cam 2 săptămâni după care au reapărut.Acestea se declanșează in 95% din cazuri de la frig.Durerile sunt se ceafa, de gât la mișcarea capului in zona unde începe craniul, dureri in zona ochilor, în zona urechilor si la tample. Durerile durează puțin si sunt de intensitate mică sau foarte mică.
O zi bună!
am niste dureri de cap care si au avut debutul acum 2 luni cand am iesit din mașină iar in urma contactului cu un curent de aer rece am inceput sa am o durere pulsatila a capul pe ambele părți.Durerile s au ameliorat până au dispărut cam 2 săptămâni după care au reapărut.Acestea se declanșează in 95% din cazuri de la frig.Durerile sunt se ceafa, de gât la mișcarea capului in zona unde începe craniul, dureri in zona ochilor, în zona urechilor si la tample. Durerile durează puțin si sunt de intensitate mică sau foarte mică.
O zi bună!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 40ameteli
- 3dureri de cap, infucienta respiratorie, atac de panica
- 5Dureri de cap, stari de voma la sfarsitul zilei
- 3durere dupa cap... senzatie ca arde
- 10dureri de cap si rinita alergica?
- 4dureri de cap
- 1ma doare in spatele capului cand ma enervez
- 2durere de ceafa, spate si febra
- 3ma doare ceafa cand ma aplec
- 2Dureri la nivelul cefei, capului
- 5anxietate si dureri de cap