Dureri de cap

Bună ziua,
am niste dureri de cap care si au avut debutul acum 2 luni cand am iesit din mașină iar in urma contactului cu un curent de aer rece am inceput sa am o durere pulsatila a capul pe ambele părți.Durerile s au ameliorat până au dispărut cam 2 săptămâni după care au reapărut.Acestea se declanșează in 95% din cazuri de la frig.Durerile sunt se ceafa, de gât la mișcarea capului in zona unde începe craniul, dureri in zona ochilor, în zona urechilor si la tample. Durerile durează puțin si sunt de intensitate mică sau foarte mică.
O zi bună!
am niste dureri de cap care si au avut debutul acum 2 luni cand am iesit din mașină iar in urma contactului cu un curent de aer rece am inceput sa am o durere pulsatila a capul pe ambele părți.Durerile s au ameliorat până au dispărut cam 2 săptămâni după care au reapărut.Acestea se declanșează in 95% din cazuri de la frig.Durerile sunt se ceafa, de gât la mișcarea capului in zona unde începe craniul, dureri in zona ochilor, în zona urechilor si la tample. Durerile durează puțin si sunt de intensitate mică sau foarte mică.
O zi bună!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de la un timp il doare capul si nu cedeaza la paracetamol sau algocalmin
- 21dureri de cap + amorteala usoara pe partea dreapta a capului
- 6Ma doare capul intruna, mai ales in zona fruntii si a ochilor
- 3durere de cap cand ma trezesc dimineata
- 2durere de cap de cateva zile
- 0Dureri in partea din spate a capului (ceafa)
- 0dureri groaznice de cap
- 4Durere la ceafa, cefalee, ameteli
- 1amorteala si cefalee
- 2De o saptamana ma trezesc cu dureri de cap... anemie?
- 5Medicament pt durere de cap.
- 4Ameteli, dureri de cap, ceafa, amorteli, ajutor!
- 2Dureri de cap
- 9Dureri de cap in partea dreapta
- 3Dureri de cap
- 0Sindrom Cefalalgic
- 6Durere groaznica de cap
- 13Durere de cap persistenta
- 1Dureri de cap, varsaturi repetate, frisoane, nu mai suportam nici lumina de afara
Mai multe informații despre: Cefaleea durere de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: