amorteala si cefalee

Buna seara; acum cateva saptamani cand m-am trezit din pat, m-am ridicat in picioare si pur si simplu am cazut pt ca piciorul drept era amortit si nu-mi dadusem seama; anul trecut mai amortea mana dreapta, in special degetul mic dar pt putin, apoi faceam un tratament cu milgama si nu mai aveam problem o perioada.
prin februarie au inceput si durerile de cap, destul de enervante, uneori Durand toata ziua, alteori fiind doar o zvacnire de un minut, la ceafa / in mijlocul capului si in fata. Mentionez ca pana acum eu nu am avut NICIODATA dureri de cap. Am fost la medic neurology care mi-a dat o cura de o sapt cu milgamma si arcoxia, dar durerile nu s-au oprit. in martie nu am mai suferit de aceste dureri, totusi ieri am facut un RMN fara substanta de contrast iar rezultatul este : Aspect IRM cerebral in limite normale;Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?
prin februarie au inceput si durerile de cap, destul de enervante, uneori Durand toata ziua, alteori fiind doar o zvacnire de un minut, la ceafa / in mijlocul capului si in fata. Mentionez ca pana acum eu nu am avut NICIODATA dureri de cap. Am fost la medic neurology care mi-a dat o cura de o sapt cu milgamma si arcoxia, dar durerile nu s-au oprit. in martie nu am mai suferit de aceste dureri, totusi ieri am facut un RMN fara substanta de contrast iar rezultatul este : Aspect IRM cerebral in limite normale;Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?
1 comentarii

Este bine ca ati facut un RMN cerebral si ca rezultatul este bun.
Consider ca mai este necesar un RMN de coloana cervicala.
Poate fi vorba de o afectare a coloanei vertebrale si de un sindrom compresiv
la acest nivel.
Dupa ce aveti rezultatul acestei investigatii putem discuta despre un tratament corespunzator.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Consider ca mai este necesar un RMN de coloana cervicala.
Poate fi vorba de o afectare a coloanei vertebrale si de un sindrom compresiv
la acest nivel.
Dupa ce aveti rezultatul acestei investigatii putem discuta despre un tratament corespunzator.
Cu stima:
dr Petre Muresan

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 50dureri de spate si de cap dupa rahianestezie
- 4durere de cap
- 47amortirea degetelor de la ambele maini, cel mic si inelarul
- 5prima data mi-a amotit partea dreapta a corpului, nu foarte intens dar suparator...
- 2Am facut o radiografie de coloana cervicala (nevralgie cervico-brahiala, mi-a amortit un brat
- 17dureri insuportabile de cap zilnice
- 13neurologie
- 5m-am trezit ca partea stanga a fetei amortita si presiune asociata cu durere la ochiul stang
- 7Spasmofilie, criza de calciu, amorteala, durerea de cap
- 6Durere continuua de cap in partea dreapta-spate
- 2durere de cap de cateva zile
- 3Durere dupa efort si inflamatii
- 4am probleme cu mainile si picioarele in sensul ca imi amortesc daca merg 30 de pasi
- 4amortire degete mana stanga+informatii..
- 0amorteala mana stanga
- 4Buza si barbia tot amortite dupa puroi la o masea
- 2Ce afectiune am ?
- 2Amorteala faciala acuta
- 3Vă rog frumos am mare nevoie de un sfat - durere insuportabila de cap
- 1Exercitați dureri de cap induse
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: