amorteala si cefalee
Buna seara; acum cateva saptamani cand m-am trezit din pat, m-am ridicat in picioare si pur si simplu am cazut pt ca piciorul drept era amortit si nu-mi dadusem seama; anul trecut mai amortea mana dreapta, in special degetul mic dar pt putin, apoi faceam un tratament cu milgama si nu mai aveam problem o perioada.
prin februarie au inceput si durerile de cap, destul de enervante, uneori Durand toata ziua, alteori fiind doar o zvacnire de un minut, la ceafa / in mijlocul capului si in fata. Mentionez ca pana acum eu nu am avut NICIODATA dureri de cap. Am fost la medic neurology care mi-a dat o cura de o sapt cu milgamma si arcoxia, dar durerile nu s-au oprit. in martie nu am mai suferit de aceste dureri, totusi ieri am facut un RMN fara substanta de contrast iar rezultatul este : Aspect IRM cerebral in limite normale;Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?
prin februarie au inceput si durerile de cap, destul de enervante, uneori Durand toata ziua, alteori fiind doar o zvacnire de un minut, la ceafa / in mijlocul capului si in fata. Mentionez ca pana acum eu nu am avut NICIODATA dureri de cap. Am fost la medic neurology care mi-a dat o cura de o sapt cu milgamma si arcoxia, dar durerile nu s-au oprit. in martie nu am mai suferit de aceste dureri, totusi ieri am facut un RMN fara substanta de contrast iar rezultatul este : Aspect IRM cerebral in limite normale;Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?
1 comentarii
Este bine ca ati facut un RMN cerebral si ca rezultatul este bun.
Consider ca mai este necesar un RMN de coloana cervicala.
Poate fi vorba de o afectare a coloanei vertebrale si de un sindrom compresiv
la acest nivel.
Dupa ce aveti rezultatul acestei investigatii putem discuta despre un tratament corespunzator.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Consider ca mai este necesar un RMN de coloana cervicala.
Poate fi vorba de o afectare a coloanei vertebrale si de un sindrom compresiv
la acest nivel.
Dupa ce aveti rezultatul acestei investigatii putem discuta despre un tratament corespunzator.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Maini si picioare amortite
- 6amortire partiala a degetelor de la mana stanga
- 8Amorteala mainii drepte dupa 5 minute in care e folosita la ceva mai solicitant
- 4Simptome ciudate de aproape o saptamana
- 3intepaturi si amorteli ale pielii capului
- 4Rahianestezie
- 3senzatie de amorteala si fragilitate a oaselor
- 6durere imensa de cap, friguri, tremurat necontrolabil, limba grea si amortita si senzatia de lesin =
- 4durere de cap ingrozitoare
- 0Durere ceafa
- 1dureri de cap groaznice
- 4durere la baza gatului si ceafa de aprox. 3 ani
- 1Nu pot sa stau pe varfurile picioarelor si mainile le simt amortite
- 0Este necesara operatia ?
- 8Amorteala, ameteala a capului puternice, agitatie etc., toate sunt de neoprit si intense
- 3ameteli si dureri de cap in timpul scrisului
- 1Dureri, intepaturi umar si ceafa pe partea stanga
- 2Interpretare RMN
- 2Dureri de cap și amorțeală
- 0Durere de cap cu senzație de amorteala + arsura
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: