Medicament pt durere de cap.

Buna ziua !!! Va rog frumos domnilor doctori, puteti sa imi recomandati un medicamet care se poate lua fara prescriptie medicala pt durere de cap. Tatal meu de 50 de ani, acum circa 30 de ani a lucrat intr-un loc unde era ff mult curent de aer. de atunci de fiecare data cand sta in curent sau este mai rece afara il doare capul ff tare. este si o persoana care se consuma ff mult si pune tot la suflet, daca il doare tare si vede ca nu ii trece se panicheaza gandinduse ca poate e ceva mai rau...sper ca ma intelegeti... Uneori numai cu aspirine sau paracetamol nu ii trece si durerea il tine cateva zile. Puteti sa imi recomandati un medicament pt raceala la cap sau ceva naturist care ar putea sa il ajute...nu un medicament care alina doar durerea ci un medicament pt raceala, ceva care sa il si linisteasca ca nu mai fie agitat ( ceva de relaxare). Va multumesc frumos !!!
5 comentarii

Ceaiul de tei calmează şi e bun şi pt dureri de cap

Incercati un comprimat de Saridon care este pe baza de paracetamol insa este ff bun pt orice dureri si eventual combinat cu o pastiluta de Tramadol la 2-3 ore distanta, daca durerea nu cedeaza ! Ultimul este antialgic dar si relaxant psihic si se mai elibereaza si fara reteta uneori !
Sanatate !
Sanatate !

In acest caz recomand un consult de specialitate neurologic ca sa stabileasca medicul fata in fata cu pacientul care este diagnosticul si strategia de abordat, si nu prin intermediari. Inteleg ca sunt mai multe probleme, si este posibil sa asocieze si probleme de natura reumatica (spondiloza cervicala) dar si psihica (stare de panica de care spuneti si agitatie). Este posibil sa fie nevoie si de consult in aceste specialitati. Nu stiu ce intelegeti dvs prin *raceala* la cap, caci nu exista asa un termen medical si nici macar un corespundent. Pe de alta parte dvs va contraziceti in afirmatii, adica la inceput cereti un medicament pt durere de cap, dar la sfarsit spuneti ca nu vreti ceva care sa aline durerea. PProbabil ati vrut sa spuneti ca vreti ceva care sa trateze cauza, dar asta nu întotdeauna este posibil, si de aceea se recurge la simptomatice. Oricum, trebuie sa fiti constienti ca nu exista nici un medicament minune care sa ii ia durerea cu mana, el trebuie sa tina legatura cu medicul si sa mearga de atatea ori la el pana gaseste schema de tratament adecvata. cred ca m-am intins prea mult dar am vrut sa fiu explicita... Sanatate!

La fel si eu recomand un consult neurologic.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Cu stima:
dr Petre Muresan

Va multumesc tuturor pt respunsuri.Dr.Cocirlea a-ti inteles perfect la ce ma refeream, da le-am cam amestecat, nu am stiut cum sa ma exprim. O sa ii recomand sa mearga la medic. Va multumesc inca o data.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 153nevralgie arnold si trigemeni (dureri groaznice de cap)
- 5dupa o lovitura puternica la cap, m-am trezit a doua zi cu durere de cap si greata
- 5Durere in partea stanga a capului
- 25histeretomie totala.. febra, frisoane, dureri de cap
- 1furnicaturi si senzatii de arsura la nivelul pielii capului
- 2dureri de cap rau si amorteli maini si picioare
- 11Dureri de cap, amorteli ale mainilor.
- 3Multe probleme (ORL, Neuro)
- 6ticuri nervoase necontrolate, dureri de cap, oboseala constanta si teama
- 2dureri difuze de cap si stare de lesin
- 6De doua zile am dureri de cap foarte mari, parca cineva mi-ar infinge un cutit
- 0Tomografie
- 6durere cap puternica de cateva saptamani, asa din senin
- 1sinuzita cronica +dureri de cap si probleme oculare
- 3Durere de cap dupa o lovitura de acum doi ani?!
- 1Dureri, intepaturi umar si ceafa pe partea stanga
- 1Dureri de cap
- 2Ameteli, dureri de cap, pierderea echilibrului de 2 saptămâni
- 2Ce afectiune am ?
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: