Durere groaznica de cap
Am o durere groaznica de cap, in zona dintre spraincene si in jurul ochilor, am tratament dat de medicul de familie zinat 500 la 12 ore si ketonal 100 2 pastile/zi. Am inceput tratamentul de 3 zile, dar durerile sunt la fel de mari, cand ies afara la lumina ma ia ameteala iar capul doare foarte tare, nasul nu curge. Va rog sa ma sfatuiti la ce medic sa merg.
6 comentarii
1 daca durerea nu a trecut deloc.. mergi al urgenta... poate fi inclusiv o Meningita
2. cauza cre duce la asa dureri poate fi si o infectie dentara si o sinusita, si un puseu de tensiune s.m.a.
2. cauza cre duce la asa dureri poate fi si o infectie dentara si o sinusita, si un puseu de tensiune s.m.a.
Multumesc frumos! Am fost la ORL- rinosinuzita bilaterala si deviatie de sept - Am primit tratament 10 zile CAPSIO SPREY, SINOSUN 1 ZI, SOLPHADEINA 1-2 ZI, SI INCA UN MEDICAMENT NATURIST 2 ZI. Nasul nu curge deloc. Am facut tratamentul durerile au cedat la fel si ameteala. Dupa 10 zile de la terminarea tratamentului simptomele au reaparut. Dimineata cand ma trezesc am coji pe nas, pun ser suflu, au culoare galben verzui. Am facut o radiografie, interpretarea este- Voalarea intensa relativ omogena a sinusurilor maxilare. Medicul ORL este in concediu pana pe 15 sept. Va rog sa-mi spuneti ce pot face pana atunci sau ce diagnostic am. In momentul in care intru intr-un spatiu cu aer conditionat durerea se intensifica. Am fost la oftamo dar e ok fara ochelari, tensiunea arteriala este constanta 11-12 cu 6. Am si 2 pietre la fiere, sa fie problema de acolo?
Va multumesc!
Va multumesc!
mergi la stomatolog
posibil sa ai carii dentare sus.. care afecteaza sinusul
sinusita Odontogena se trateaza la oro maxilo-facial sau stomatolog chirurg
posibil sa ai carii dentare sus.. care afecteaza sinusul
sinusita Odontogena se trateaza la oro maxilo-facial sau stomatolog chirurg
Buna ziua, am fost la stomatolog am facut o radiografie panoramica si a spus ca nici un dinte nu are infectie care sa afecteze sinusurile. Din ceea ce vede pe radiografia dentara sinusul maxilar nu este afectat. Exista posibilitatea sa nu o fi interpretat corect rezultaul la radiografia SAF ? La ce medic sa merg ? Durerea este in jurul ochilor si frunte, ametesc, merg parca plutesc, simt capul greu, nu pot sa conduc si nici sa ma concentrez.
tensiunea arteriala cat e:?
styii ca sangele care trebuie sa alimenteze si sa oxigeneze creedrul..se face in intestine si ficat. ai acolo Probleme?
te alimentezi corect ..consumi apa si ceaiuri ca sa fie sangeel fluid?
styii ca sangele care trebuie sa alimenteze si sa oxigeneze creedrul..se face in intestine si ficat. ai acolo Probleme?
te alimentezi corect ..consumi apa si ceaiuri ca sa fie sangeel fluid?
Tensiunea arteriala 11-12 cu 6 sau 7 .Am 2 pietre de cate 12 mm la colecist, alimentatie regim pentu fiere, fara prajeli, cafea, dulciuri foarte putine, fructe multe, branza, legume, orez, piure, fara sosuri. Iar apa 1l maxim 1, 5 l. M-a vazut si un chirurg si mi s-a recomandat indepartarea fierii. Ameteala nu de de dimineata, ulterior dupa 2-3 ore, daca iau un antinevralgic trece durerea de cap si ameteala mai cedeaza. Analize am facut in luna mai erau in limite normale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2stare generala proasta (dureri de cap-ceafa si frunte, ameteli, stari de caldura in corp)
- 4Dureri de cap intre ochi si spre fundul ochilor, doar in zona sinusala...
- 12Pulsatii.mana, picior partea stanga cu dureri de cap
- 5Durere in partea stanga a capului
- 3sinuzita cu dureri de cap.
- 3durere exagerata si neobisnuita de cap
- 6Cap, ochi, torace
- 8Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!
- 0Dureri in partea din spate a capului (ceafa)
- 3Durere incredibila de cap
- 0durere cap
- 3Dureri de cap la spate
- 0medicatie in timpul alaptarii
- 2Durere de ceafa si transpiratie excesiva
- 4Intepaturi intre gat si ureche
- 1Durere de cap la ceafa
- 7dureri insuportabile de cap, greata, voma, spondiloza cervicala
- 0Durere de cap in partea stanga
- 0Buna ziua. Durerea de cap are vreo legatura cu faptul ca am stat nemancat?
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea durere de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: