Dureri cumplite de stomac
Buna ziua,
Mama mea a fost operata de cancer de colon, dupa a facut chimio si radioterapie.De 2 luni a terminat dar a inceput sa aiba dureri cumplite de stomac, varsaturi nu poate sa manance.Este normal?A luat un tratament de refacere a florei intestinale dar mai rau ii este.Exista vre un tratament naturist stie cineva ceva ?
Va multumesc anticipat de raspuns si sanatate la toata lumea.
Mama mea a fost operata de cancer de colon, dupa a facut chimio si radioterapie.De 2 luni a terminat dar a inceput sa aiba dureri cumplite de stomac, varsaturi nu poate sa manance.Este normal?A luat un tratament de refacere a florei intestinale dar mai rau ii este.Exista vre un tratament naturist stie cineva ceva ?
Va multumesc anticipat de raspuns si sanatate la toata lumea.
1 comentarii
Buna ziua
Nu sunt medic, dar ati putea incerca un tratament cu argila ( o lingura intr-o cana cu apa-200 ml- lasata pana dimineata, apoi se amesteca si se bea pe stomacul gol) si tot seara sa puna intr-o jumatate de cana cu apa o lingurita plina de radacina de obligeana--gasiti la farmacie acest ceai- iar a doua zi sa-l strecoare si sa bea din el cate o inghititura inainte si dupa fiecare masa principala-atat- 6 inghitituri bune pe zi.
Eu am probleme cu stomacul si cu intestinele si acest tratament ma ajuta mult, nu mai am greturi si crampe. Argila am comandat-o de la Mircea Bocan, pe net.
Iar obligeana este recomandata si in cancerul de colon.
Multa sanatate!
Nu sunt medic, dar ati putea incerca un tratament cu argila ( o lingura intr-o cana cu apa-200 ml- lasata pana dimineata, apoi se amesteca si se bea pe stomacul gol) si tot seara sa puna intr-o jumatate de cana cu apa o lingurita plina de radacina de obligeana--gasiti la farmacie acest ceai- iar a doua zi sa-l strecoare si sa bea din el cate o inghititura inainte si dupa fiecare masa principala-atat- 6 inghitituri bune pe zi.
Eu am probleme cu stomacul si cu intestinele si acest tratament ma ajuta mult, nu mai am greturi si crampe. Argila am comandat-o de la Mircea Bocan, pe net.
Iar obligeana este recomandata si in cancerul de colon.
Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Omez pentru durerea de stomac
- 5sangerari anale, dureri de stomac, constipatie
- 2O intrebare.
- 3Probleme stomac - demoralizare
- 5am o fetita de 3 ani si zilnic o doare stomacul
- 4cer ajutorul unui gastroenterolog!va rog!
- 4Dureri ingrozitoare de stomac si lesin
- 5dureri stomac si diaree mai mult de doua saptamani?
- 3Tantumul verde poate prevoca iritatie gastrica, dureri de stomac?
- 4Dureri acute de stomac
- 2arsuri la stomac, dureri si voma
- 2Durere de stomac sau splina sau?
- 1probleme la colon
- 1durere îngrozitoare de stomac
- 2mierea de albine sau orice alt dulce da senzatie de acreala
- 0Durere de stomac, scaun moale si greata.
- 0Discomfort abdominal
- 1Durere de stomac in partea sanga si dreapta
- 0Am nevoie de ajutor legat de nutritie alimentara
- 2Durere de stomac dupa ce mananc dulce
Mai multe informații despre: durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: