Greturi frecvente urmate de dureri de stomac
Buna, am 28 de ani, si de cativa ani buni ma lupt cu simptomele care ma urmaresc necurmat.Deseori am stari de greata, urmate de dureri de stomac iar in cele din urma(nu intotdeauna) cu varsaturi.Precizez ca simt o arsura/discomfort in 'gura' stomacului care poate dura saptamani bune...Am consultat un doctor in Noua Zeelanda(resedinta) si mi sa facut endoscopie, nu mi sa gasit nimic, apoi am consultat un doctor in Romania, mi sa facut bariu-tot nimic.Iau din cand in cand Gastrosooth pentru dureri si doctoral de familie mia prescris metroclopramid si ranitidine insa dupa tratament greata a revenit.
Astept un raspuns cu o clinica buna daca nu in Arad pentru mai multe investigatii, voi ajunge acolo in viitorul apropiat, multumesc
Astept un raspuns cu o clinica buna daca nu in Arad pentru mai multe investigatii, voi ajunge acolo in viitorul apropiat, multumesc
1 comentarii
Buna ziua. Daca nu ati facut (in mod normal la endoscopie trebuia sa se recolteze proba pentru Helicobacter Pylori), va recomand sa faceti antigenul (din scaun) si anticorpii (din sange) pentru Helicobacter Pylori. Ar mai fi util si un examen coproparazitologic si o ecografie abdominala. Va recomand ca tratament Nexium 40 mg - 1 cpr/zi, dimineata, cu 1/2 ora inainte de masa + Motilium - 1 cpr x 3 ori/zi, ambele timp de o luna. Este important si regimul alimentar (fara grasimi, prajeli, tocaturi, acrituri etc)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Omez pentru durerea de stomac
- 4Greata, lipsa poftei de mancare, arsuri si mincarimi in piept
- 2dupa cateva min dupa anestezie mi s-a facut rau: ameteala, greata, palpitatii, balonare
- 2Se face sport cand ai gastrita?
- 3Stari de greata si ameteala dimineata si dupa mese
- 5Dureri de cap, batai de inima, greturi, ameteli!
- 12greata, sani mariti, scurgeri roz sarcina?
- 1dureri de stomac
- 5dureri stomac de cam 5 zile
- 13Gura uscata, inghit greu lichide
- 6Durere abdominala, arsuri la stomac, greata, oboseala, constipatie, durere de cap
- 0Usturimi si greata
- 2mancarime anala, dureri stomac
- 1mancarimi si greturi
- 1Durere puternica de stomac mai sus puţin de buric
- 1greata si daree de 2 zile
- 1Din ce cauza am aceasta durere abdominala????
- 0Durere de stomac
- 0Rezultat analiza GGT in valoare de 140
- 2Durere stomac
Mai multe informații despre: Greata durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: