Greturi frecvente urmate de dureri de stomac
Buna, am 28 de ani, si de cativa ani buni ma lupt cu simptomele care ma urmaresc necurmat.Deseori am stari de greata, urmate de dureri de stomac iar in cele din urma(nu intotdeauna) cu varsaturi.Precizez ca simt o arsura/discomfort in 'gura' stomacului care poate dura saptamani bune...Am consultat un doctor in Noua Zeelanda(resedinta) si mi sa facut endoscopie, nu mi sa gasit nimic, apoi am consultat un doctor in Romania, mi sa facut bariu-tot nimic.Iau din cand in cand Gastrosooth pentru dureri si doctoral de familie mia prescris metroclopramid si ranitidine insa dupa tratament greata a revenit.
Astept un raspuns cu o clinica buna daca nu in Arad pentru mai multe investigatii, voi ajunge acolo in viitorul apropiat, multumesc
Astept un raspuns cu o clinica buna daca nu in Arad pentru mai multe investigatii, voi ajunge acolo in viitorul apropiat, multumesc
1 comentarii
Buna ziua. Daca nu ati facut (in mod normal la endoscopie trebuia sa se recolteze proba pentru Helicobacter Pylori), va recomand sa faceti antigenul (din scaun) si anticorpii (din sange) pentru Helicobacter Pylori. Ar mai fi util si un examen coproparazitologic si o ecografie abdominala. Va recomand ca tratament Nexium 40 mg - 1 cpr/zi, dimineata, cu 1/2 ora inainte de masa + Motilium - 1 cpr x 3 ori/zi, ambele timp de o luna. Este important si regimul alimentar (fara grasimi, prajeli, tocaturi, acrituri etc)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dureri stomac-transpiratie-greata AJUTOR
- 2am dureri de stomac, ameteli, transpiratii pe timpul noptii, nu am pofta de mancare..ce poate fi?
- 4Va rugam! Avem nevoie de un sfat: pete suspecte pe corp + greata si somn agitat
- 5am o fetita de 3 ani si zilnic o doare stomacul
- 9Durere in piept
- 3senzatii de arsuri in ochi si in zona genitala
- 4amenoree secundara si anticonceptionale
- 1Durere de stomac, burta dupa voma
- 3stari de ameteala, greata..
- 1greata de la escapelle
- 6Nici smecta nu-si face efectul...
- 4Stari de voma, greata, balonare, dureri (intepaturi) de ovar, dureri de cap
- 4Dureri acute de stomac
- 0Crampe abdominale, greata, diaree, constipatie
- 3ciclu intirziat, slabaciuni, dureri stomac
- 5durere stomac, balonare si flatulenta
- 1Greata la fiecare masa
- 0Greata constanta (imi vine sa vomez pana si dupa ce ragai)
- 0Am nevoie de ajutor legat de nutritie alimentara
Mai multe informații despre: Greata durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: