Gust ciudat in gura si dureri de stomac
Ma confrunt de multi ani cu o gastrita care nu ma lasa deloc. In 2011, la o endoscopie cu biopsie, medicul mi-a spus ca am gastrita si atrofie glandulara. Am facut tratamente cu toate medicamentele indicate de gastroenterolog, dar tot nu sunt bine. Am incerctat si tratament homeopat, si naturist, dar tot nu sunt bine. De un an si jumatate mi-a aparut un gust ciudat in gura, care uneori parca pisca, si care este asociat cu durerea de stomac. Daca apare gustul ciudat in gura apare si durerea de stomac, sau ma doare stomacul si apare gustul ciudat. Sunt disperata si nu mai stiu ce sa fac. Cafea nu mai beau ca ma doare stomacul; sucuri, apa minerala nu beau deloc; la mancare am foarte mare grija deoarece ma doare repede stomacul de multe feluri de mancare. Am fost si la rezonanta biomagnetica si mi-a spus ca am inflamatie la stomac si candida in intestine. Am luat gel de aloe vera pt. stomac, iar acum fac tratament cu reg-enor pt. candida, dar tot nu sunt bine. Dimineata beau suc de cartofi pe stomacul gol, iar seara suc de sfecla rosie.
Daca stie cineva ceva tratament pentru stomac sau pentru gustul ciudat-iute din gura, va rog sa ma ajute.
Multumesc
Daca stie cineva ceva tratament pentru stomac sau pentru gustul ciudat-iute din gura, va rog sa ma ajute.
Multumesc
1 comentarii
Ati verificat sa nu fie si o infectie cu Helicobacter pylori la stomac si din aceasta cauza sa nu fie eficient tratamentul luat? Aceasta forma de gastrita se asociaza cu infectia cu Helicobacter. Pt a afla daca aveti sau nu microbul efectuati antigenul pt helicobacter din scaun sau anticorpii anti-helicobacter.
Toate cele bune!
Toate cele bune!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ulcer
- 1dureri de stomac si stari de voma
- 3dureri groaznice de stomac
- 5dureri stomac si diaree mai mult de doua saptamani?
- 6Dureri de stomac si in spate.
- 2dureri de stomac si voma
- 3daca mananc ceva cu grasime, am un gust foarte rau, ma balonez si mi se umfla membrele
- 5dureri stomac de cam 5 zile
- 3De vreo 3 zile ma doare stomacul dupa-amiaza
- 2dureri de stomac
- 6EMANERA - depresie?
- 4infecţie la stomac?
- 11durere groaznica de stomac, lipsa poftei de mancare
- 1Greturi frecvente urmate de dureri de stomac
- 5durere stomac, balonare si flatulenta
- 1Durere de stomac si balonare
- 0O înțepătură in stomac, acum doar dureri.
- 0Pangastrita congestiva
- 2Limba cu modificari/gust rau in gura
- 2Durere de stomac dupa ce mananc dulce
Mai multe informații despre: Alterarea gustului durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: