Gust ciudat in gura si dureri de stomac

Ma confrunt de multi ani cu o gastrita care nu ma lasa deloc. In 2011, la o endoscopie cu biopsie, medicul mi-a spus ca am gastrita si atrofie glandulara. Am facut tratamente cu toate medicamentele indicate de gastroenterolog, dar tot nu sunt bine. Am incerctat si tratament homeopat, si naturist, dar tot nu sunt bine. De un an si jumatate mi-a aparut un gust ciudat in gura, care uneori parca pisca, si care este asociat cu durerea de stomac. Daca apare gustul ciudat in gura apare si durerea de stomac, sau ma doare stomacul si apare gustul ciudat. Sunt disperata si nu mai stiu ce sa fac. Cafea nu mai beau ca ma doare stomacul; sucuri, apa minerala nu beau deloc; la mancare am foarte mare grija deoarece ma doare repede stomacul de multe feluri de mancare. Am fost si la rezonanta biomagnetica si mi-a spus ca am inflamatie la stomac si candida in intestine. Am luat gel de aloe vera pt. stomac, iar acum fac tratament cu reg-enor pt. candida, dar tot nu sunt bine. Dimineata beau suc de cartofi pe stomacul gol, iar seara suc de sfecla rosie.
Daca stie cineva ceva tratament pentru stomac sau pentru gustul ciudat-iute din gura, va rog sa ma ajute.
Multumesc
Daca stie cineva ceva tratament pentru stomac sau pentru gustul ciudat-iute din gura, va rog sa ma ajute.
Multumesc
1 comentarii

Ati verificat sa nu fie si o infectie cu Helicobacter pylori la stomac si din aceasta cauza sa nu fie eficient tratamentul luat? Aceasta forma de gastrita se asociaza cu infectia cu Helicobacter. Pt a afla daca aveti sau nu microbul efectuati antigenul pt helicobacter din scaun sau anticorpii anti-helicobacter.
Toate cele bune!
Toate cele bune!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Indigestie
- 5probleme digestive: durere de stomac si balonari
- 4Omez pentru durerea de stomac
- 4Dureri ingrozitoare de stomac si lesin
- 5durere de stomac de o saptamana
- 4Tantum poate provoca iritatie gastrica?
- 3daca mananc ceva cu grasime, am un gust foarte rau, ma balonez si mi se umfla membrele
- 2probleme cu stomacul, refluzul gastric si regurcitatie blocata
- 2arsuri la stomac, dureri si voma
- 6EMANERA - depresie?
- 1Dureri Stomac Ingrozitoare! Va rog ajutati-ma...
- 2gama ggt foarte mare
- 1dupa ce mananc ma simt rau
- 0Dureri de stomac dupa micul dejun
- 0Durere de stomac, scaun moale si greata.
- 0Discomfort abdominal
- 1Durere de stomac si balonare
- 0Pangastrita congestiva
- 1Durere de stomac
Mai multe informații despre: Alterarea gustului durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: