Gust ciudat in gura si dureri de stomac

05-02-2013
salaj
Nu este medic/terapeut
salaj
Ma confrunt de multi ani cu o gastrita care nu ma lasa deloc. In 2011, la o endoscopie cu biopsie, medicul mi-a spus ca am gastrita si atrofie glandulara. Am facut tratamente cu toate medicamentele indicate de gastroenterolog, dar tot nu sunt bine. Am incerctat si tratament homeopat, si naturist, dar tot nu sunt bine. De un an si jumatate mi-a aparut un gust ciudat in gura, care uneori parca pisca, si care este asociat cu durerea de stomac. Daca apare gustul ciudat in gura apare si durerea de stomac, sau ma doare stomacul si apare gustul ciudat. Sunt disperata si nu mai stiu ce sa fac. Cafea nu mai beau ca ma doare stomacul; sucuri, apa minerala nu beau deloc; la mancare am foarte mare grija deoarece ma doare repede stomacul de multe feluri de mancare. Am fost si la rezonanta biomagnetica si mi-a spus ca am inflamatie la stomac si candida in intestine. Am luat gel de aloe vera pt. stomac, iar acum fac tratament cu reg-enor pt. candida, dar tot nu sunt bine. Dimineata beau suc de cartofi pe stomacul gol, iar seara suc de sfecla rosie.
Daca stie cineva ceva tratament pentru stomac sau pentru gustul ciudat-iute din gura, va rog sa ma ajute.
Multumesc
1 comentarii
0
07-02-2013, ora 18:45
Dr. Muresan Ramona
Alergologie si imunologie clinica, Timisoara
Dr. Muresan Ramona
Ati verificat sa nu fie si o infectie cu Helicobacter pylori la stomac si din aceasta cauza sa nu fie eficient tratamentul luat? Aceasta forma de gastrita se asociaza cu infectia cu Helicobacter. Pt a afla daca aveti sau nu microbul efectuati antigenul pt helicobacter din scaun sau anticorpii anti-helicobacter.

Toate cele bune!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Gust ciudat în gură
  •