Durere sub coasta în partea dreapta
Problemele au început de anul trecut, aveam o durere difuza sun coasta, în partea dreapta. În timpul nopții ma durea în capul pieptului. Am mers la medic, am făcut endoscopie, mi a spus ca am o gastrita cronica cu HP pozitiv.Am urmat tratament cu Duomox și Tavanic. În a zecea zi de tratament mi a fost foarte rău, am vărsat și, din acea zi a predominat amar în gura, amestecat cu acru, senzație de sfarseala, amețeala. Am mers la urgente unde mi s au prescris ranitidina, sucralfat, fiobilin și tonotil, deoarece mi s a pus diagnostic și de sindrom hipoanabolic, fiind, dealtfel, subponderala. Starea mea s a ameliorat foarte puțin. Am făcut analize de sânge, toate au ieșit perfecte, cu excepția colesterolului care a ieșit 243. La ecografie :colecist cudat, septat infundibular, ficat cu dimensiuni normale, microcalculi și ptoza gr 1 la rinichiul drept. Nu mi dispare gustul amar și tot timpul simt o jena sub coasta. Nu pot manca decât orez, cartofi nature sau piure cu carne fiarta, nu tolerez decât câteva alimente. De grăsimi nici nu poate fi vorba. Doresc sa știu dacă e posibil sa trebuiască sa fie scos colecistul. Mulțumesc!
2 comentarii
Buna ziua.
Este posibil ca un colecist cudat, septat, chiar fara calculi, sa fie diskinetic si sa necesite colecistectomie. Consultati un medic gastroeneterolog initial.
Este posibil ca un colecist cudat, septat, chiar fara calculi, sa fie diskinetic si sa necesite colecistectomie. Consultati un medic gastroeneterolog initial.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Durere in zona ficatului..ce poate fi ??
- 3SOS. Durere sub coasta dreapta
- 0Durere cand alerg sub coasta dreapta
- 1Durere in partea dreapta
- 42Durere partea dreapta
- 0Durere surda in partea dreapta fata, imediat sub coaste
- 0Durere partea dreapta sub coaste
- 1Durere partea dreapta sub coasta !
- 0Durere in partea dreapta...ce poate fi?
- 0Problema de durata : Colon iritabil / intestinul gros ce sa fie???
- 5Durere in partea dreapta sub coaste!
- 0Dureri abdomen si spate
- 0Ceva sub coaste
- 1Senzatie de umflatura sub coaste partea stanga
- 5Greata, balonare si durere subcostal dreapta
- 6Va rog ajutați mă cu un sfat... durere in partea dreapta, greață de la stomac și diaree
- 1Adolescent, Oboseală continuă, stări slăbiciune, nod in gat
- 1Colecist cotractat postprandial
Mai multe informații despre: durere sub coaste in partea dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: