Un sfat la ce medic sa mai merg
As dori un sfat la ce medic sa mai apelez? Am descoperit anul trecut că am pietre la ambii rinichi (calculi coraliformi) hidronefroză Gr 4 pe rinichi drept, Gr 2 pe rinichi stâng, sepsis, infecție cu Proteus, menționez că până atunci nu am avut nicio problema medicala, am născut un copil natural cu 3 ani in urma, între timp am aflat că scintigrafic rinichiul drept funcționează la 19% iar stângul 79%, recomandările au fost de nefrectomie pe dreapta. Am făcut și computer tomograf a reieșit același lucru plus un chist ovarian stâng de 5 cm. Am făcut uretroscopie și am eliberat rinichiul stâng, fiind liber sa funcționeze, iar pe partea dreapta am decis împreună cu medicul sa incercam sa scoatem piatră și după sa observam că se întâmplă cu rinichiul daca va pune problema de complicații atunci îl vom scoate daca nu poate rămâne acolo fără probleme și nefuncțional. Însă când s-a încercat pe partea dreapta sa se scoată piatra s-a constatat că era litiaza moale( puroi) prin urmare mai greu de extras, cu toate acestea s-a extras în procent de 70 % restul rămânând în calice inferior și mijlociu deci nu obturează evacuarea, s-a montat sonda jj in martie urmând că în toamnă sa o extragem. Întrucât pentru aceste intervenții am făcut diverse analize am descoperit fibrinogenul mărit 600, Crp 25, și la exudat Nazal stafilococ auriu. Pt stafilococ am folosit o crema. In mai am repetat exudatele nazale și faringian și la cel faringian a reieșit streptococ beta hemolitic C, am sunat la medicul de familie și a zis că nu e nevoie să mai fac nimic. Între timp am tratat și chistul ovarian cu utrogestan și în iulie la control medicul zicea că nu mai exista. In septembrie am avut o sângerară mai anormală adică mult mai putina urmând că la 2 săptămâni să am o alta sângerare și mai anormală f puțină și negricioasă gelatinoasa. Menționez că frecvent aveam duratei in partea stângă. Am făcut uroculturi și sumar de urina la doua săptămâni deci in total de la începutul anului până în prezent vreo 20 și toate au ieșit negative cu hematii peste limita și leucocite, dar cumva sunt normale din cauza stentului. Problema a început de prin septembrie cand am inceput sa simt in partea abdominala superioara stângă plus o balonare, eructații dese, gaze mai multe și chiorăială a matelor, motiv pentru care am fost la gastroenterolog, ecografic nimic nou, am făcut și u. Set de analize la care au ieșit toate in regula doar limfocite scăzute, sederemie scăzută, crpn25, vit d scăzută, in rest hemoragii oculte ok, calprotectina normala 25, creatinina, ureee in parametrii. Având în vedere calprotectrina km și hemoragiile oculte ok medicul a zis că nu vede sa fie o problema de colon ( gen cancer), și mi-a dat o luna meteospasmyl și probiotic jarro dofilius. Durerile sub coast a stanga uneori și în dreapta. Am mers din nou și la urologie și a zis că e totul în regulă pt problemele care au fost. Am fost și la ginecolog și a zis că pe stânga pare să fie un chist iar se 2 cm dar nu e o problema că va ceda, Mu între timp am inceput sa am o durere in picior stâng cumva mai mult noaptea sau când stăteam pe scaun la birou sau întinsă în pat, când mergeam (am urcat și pe munte) nu mai simt durere, aceasta durere uneori în zona genunchiului in spatele genunchiului, in laba piciorului, talpa, și mai nou in articulatiile mâinilor, în piept am că o gheară. Am fost la cardiolog și a zis că totul e ok și mi-a recomandat sa merg la balneolog/reumatolog pentru durere. Între timp mi-am adus aminte de acel exudat faringian din mai cu streptococ beta hemolitic C, si Crp marit, ar putea fi vreo legătură ? La ce medic sa mai merg? Ce ar trebui sa fac? Menționez că am și o stare de greata aproape zilnic, o oboseala, insomnii dar cel mai deranjat e durerea
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Durere in zona ficatului..ce poate fi ??
- 1Durere de cap și fiere
- 0Durere fiere sau ficat ?
- 0Durere in zona ficatului
- 0Dureri abdomen si spate
- 0Tomografie computerizata
- 1Problema colon
- 5Durere in partea dreaptă sub coaste
- 0Dureri abdominale in partea stanga sus
- 3Bolboroseli și crampe abdominale
- 0Zvacnituri in abdomen in partea dreapta, imediat sub coaste
- 1Ulcer duodenal posibil cu helicobacter?
- 7Gastric sau bila?
- 0Durere sub coasta stanga, dispare la prima bere sau a doua bere
- 4Durere de spate si înțepături abdomen
- 1Durere, disconfort abdominal, greață.
- 3Dureri in partea stanga sub coasta si in umarul stang
- 3Colon iritabil - simptome
- 1Durere sub coaste
Mai multe informații despre: durere sub coaste durere sub coaste in partea dreapta durere sub coaste in stanga