durere spate
buna ziua!
pe masura ce a trecut timpul, eu am crescut destul de inalt intr-un timp relativ scurt. probabil de aici mi se trage faptul ca acum, cand depun efort, ma doare tare, si ma doare si cand stau usor aplecat intr-o anumita pozitie gen barbierit. am fost la un medic azi si practic nu mi-a dat cine stie ce tratament, abia s-a uitat la spatele meu si mi-a dat sa fac urmatoarele: masaj, parafina, ultrasunete si CDD. din ce am auzit acest tratament ar fi pentru ameliorarea durerii, nu pentru tratarea unei boli (cum ar fi coloana stramba daca chiar ar fi). nu ar fi trebuit sa fac poate o radiografie inainte sa imi recomande acest tratament? mentionez ca acum am 23 ani, 1, 90m. ce imi recomandati sa fac?
pe masura ce a trecut timpul, eu am crescut destul de inalt intr-un timp relativ scurt. probabil de aici mi se trage faptul ca acum, cand depun efort, ma doare tare, si ma doare si cand stau usor aplecat intr-o anumita pozitie gen barbierit. am fost la un medic azi si practic nu mi-a dat cine stie ce tratament, abia s-a uitat la spatele meu si mi-a dat sa fac urmatoarele: masaj, parafina, ultrasunete si CDD. din ce am auzit acest tratament ar fi pentru ameliorarea durerii, nu pentru tratarea unei boli (cum ar fi coloana stramba daca chiar ar fi). nu ar fi trebuit sa fac poate o radiografie inainte sa imi recomande acest tratament? mentionez ca acum am 23 ani, 1, 90m. ce imi recomandati sa fac?
3 comentarii
Buna seara,
fiului meu la aceeasi varsta,
i s-a recomandat INOT cat mai mult,
a mers la un bazin si
acum nici nu-l mai doare si
nici nu se mai prea vede (daca nu stii)...inainte era vizibil.
O seara buna.
fiului meu la aceeasi varsta,
i s-a recomandat INOT cat mai mult,
a mers la un bazin si
acum nici nu-l mai doare si
nici nu se mai prea vede (daca nu stii)...inainte era vizibil.
O seara buna.
Ar trebui sa faci o radiografie de coloana dorso-lombara..cere o trimitere de la medicul de familie sau mergi la un cabinet privat de imagistica medicala.sa incepi si acele proceduri...chiar daca ai, sa spunem, o deformare la coloana, tot fizioterapie, kinetoterapie etc.va trebui sa faci.dar macar vei sti ce ai...
In plus, fata de sfaturile doamnei Dr. Balcan, cand va barbieriti / spalati pe dinti etc evitati sa stati cu picioarele paralele. Intotdeauna sa aveti un un picior mai in fata. Atunchi cand ridicati greutati, faceti-o indoind genunchii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6dureri de spate prelungite
- 5durere spate.. slujba 8 ore pe scaun
- 8Ma doare pieptul si spatele
- 5Durerile de spate, in zona cutiei toracice. Este ca un fel de febra musculara
- 2durere de spate umar si cap
- 6Bolnava sau nu?
- 63Dureri picioare de la genunchi in jos + amorteala picioare
- 2Dureri de spate
- 4durere de spate in partea dreapta sus - pozitie incorecta calculator
- 0Ameteli de vreo 2 zile si probleme cu spatele
- 0durere si troznire articulatii si spate
- 13Dureri coloana
- 3durere de spate
- 0Ma doare foarte tare spatele in partea stânga jos
- 2durere de spate in zona plamanilor!
- 2Dureri Spate + Partea inferioara a pieptului