Durere de spate copil 3 ani
Bună ziua! Băiețelul meu 3 ani și o lună, de aproximativ o lua si jumătate îmi arată că îl doare spatele! Nu plânge de dureri. Prima dată când l-am întrebat dacă îl doare burtica(avea ROTAVIRUS) și am pus mâna pe burtică el a spus că nu si mi-a arătat la spate, l-am întrebat dacă acolo îl doare și a spus că Da. Să mai întâmplat o dată să îmi arate când l-am întrebat ce îl doare iar acum sa întins in pat si dacă l-am întrebat dacă îl doare ceva mi-a arătat spatele. Nu mai cred că arată la întâmplare. Unde ar trebui să merg cu el să aflu daca are ceva la spate. Țin să spun că să lovit o dată la spate acum aproximativ un an jumătate. Vă rog să mă îndrumați unde sa merg cu el sau ce trebuie să fac!
2 comentarii
Păi în primul rînd la pediatru. În urma unui examen clinic (palpare) și a unor întrebări suplimentare va decide conduita de urmat (tratament sau investigații suplimentare)
Buna ziua
Daca ar fi o durere de spate reala ar fi insotita si de alte semne (postura modificata, miscari greoaie in cursul jocului, indicarea aceluiasi loc dureros, etc.) Nu poate sa aiba legatura cu traumatismul de acum 1 1/2 an. Nu aude periodic pe cineva in familie ca se plange de durere de spate si are tendinta de imitare ? Daca nu decelati cauza faceti un consult copilului la un medic pediatru.
Daca ar fi o durere de spate reala ar fi insotita si de alte semne (postura modificata, miscari greoaie in cursul jocului, indicarea aceluiasi loc dureros, etc.) Nu poate sa aiba legatura cu traumatismul de acum 1 1/2 an. Nu aude periodic pe cineva in familie ca se plange de durere de spate si are tendinta de imitare ? Daca nu decelati cauza faceti un consult copilului la un medic pediatru.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am avut dureri mari de spate, in zona lombara in urma cu trei saptamani
- 1durere de spate
- 5este hernie de disc sau tot lombosciatica?
- 5Durerile de spate, in zona cutiei toracice. Este ca un fel de febra musculara
- 6am ramas intepenita
- 1Durere in spate in stanga si in hipocondru stang
- 1Dureri de spate.. Nu am medic de familie. unde sa merg?
- 3Durere la tuse si durere in spate
- 1dureri de plamani si spate
- 0durere de spate soldata cu indoierea pana la genunchi
- 1durere SEVERA spate zona lombara
- 1Durere de spate
- 5durere in spate, in partea dreapta jos...
- 3Durere spate si piept
- 1Dureri de cap si spate
- 6Rmn
- 1Dureri de spate in zona omoplatului, a coastelor
- 0Dureri de spate de 2 sapt plus stări de rau
Mai multe informații despre: Durere de spate Durerile de spate durerea de spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: