Durere de spate din cauza ridicarii (prevenire inrautatire)
Va salut cu respect stimati forumisti,
am 23 de ani si o greutate de 71 de kg, stau aproximativ 8-9 ore pe scaun in fiecare zi.
Acum o saptamana, incercand sa fac o fapta buna, am ridicat dintr-o pozitie foarte proasta (coloana stramba) si am si bruscat spatele, un obiect de 40 de kg pe care a trebuit apoi sa il asez tot cu spatele aplecat. Am simtit pe loc un fel de febra musculara a muschiului din dreapta coloanei vertebrale, la aproximativ o palma deasupra zonei lombare. Durerea a trecut de la Mydocalm + diclofenac unguent in aceeasi seara. Insa in zilele urmatoare, a inceput o durere progresiva la nivelul coloanei, in zona lombara, care se accentueaza cand ridic ceva mai greu sau cand stau pe scaun f mult. Durerea nu e foarte puternica insa incepe sa devina din ce in ce mai apasata.
As vrea sa stiu daca e nevoie sa merg la un consult in scopul de a preveni orice mai rau.
Va multumesc!
am 23 de ani si o greutate de 71 de kg, stau aproximativ 8-9 ore pe scaun in fiecare zi.
Acum o saptamana, incercand sa fac o fapta buna, am ridicat dintr-o pozitie foarte proasta (coloana stramba) si am si bruscat spatele, un obiect de 40 de kg pe care a trebuit apoi sa il asez tot cu spatele aplecat. Am simtit pe loc un fel de febra musculara a muschiului din dreapta coloanei vertebrale, la aproximativ o palma deasupra zonei lombare. Durerea a trecut de la Mydocalm + diclofenac unguent in aceeasi seara. Insa in zilele urmatoare, a inceput o durere progresiva la nivelul coloanei, in zona lombara, care se accentueaza cand ridic ceva mai greu sau cand stau pe scaun f mult. Durerea nu e foarte puternica insa incepe sa devina din ce in ce mai apasata.
As vrea sa stiu daca e nevoie sa merg la un consult in scopul de a preveni orice mai rau.
Va multumesc!
1 comentarii
Buna ziua!
Ar fi excelent sa solicitati un consult clinic la neurochirurg, tocmai pentru evitarea agravarii sindromului compresiv lombar (de tip hernie de disc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Ar fi excelent sa solicitati un consult clinic la neurochirurg, tocmai pentru evitarea agravarii sindromului compresiv lombar (de tip hernie de disc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere de spate
- 3am dureri mereu: abdomenul, pelvisul, spate
- 3Dureri de spate
- 0Durere de spate
- 2dureri de spate
- 8Pneumonie bazala dr.
- 4ma doare spatele in partea de jos doar cand stau intinsa... de mult timp
- 6dureri de spate care au inceput sa iradieze pe fesa dreapta
- 3Dureri de cap la spate
- 4durere de spate - diagnostic spondiloza - ce sfaturi imi dati?
- 7de ceva vreme am niste dureri in partea dreapta.. spre ovar si spre buric si spre spate
- 1tratament cu medrol pentru durerile de spate
- 2durere spate partea dreapta
- 2diagnosticat cu angina pectorala instabila. acum 4 luni
- 4Dureri de spate.
- 1Nu-mi trece cu nimic durerea de spate.
- 0Durere sub omoplat
- 2Dureri de spate si ameteli
- 1Dureri de spate in zona omoplatului, a coastelor
Mai multe informații despre: Durere de spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: