Durere si umflatura sub "Maleola mediala"

06-11-2019
Stefanfreestyle
Nu este medic/terapeut
Stefanfreestyle
Buna ziua.
Sub osul proeminent din partea interioara a gleznei (din ce am gasit pe net inteleg ca se numeste maleola mediala), am o durere vaga si persistenta. Cam de vreo doua luni. De obicei dupa ce fac exercitii trece dar uneori tine mai mult. Azi a fost o umflatura chiar sub "maleola mediala". Am pus gheata si acum a scazut umflatura dar acum pot simti la pipait o forma rotunda solida ca si cum ar fi un os acolo. Dar la piciorul celalalt nu este asa. Acum aproximativ 6 luni am avut o accidentare la glezna respectiva cand am calcat pe manerul cilindric al unei corzi pentru sarituri. Atunci durerea era la ligamentul lui ahile si aceasta a scazut in intensitate si a trecut complet dupa aproximativ 1 luna. Deci nu stiu daca situatia actuala are legatura cu accidentarea aceea dar am spus sa las toate detaliile posibile.

Ar trebui sa fac probabil o imagine "xray" presupun. Dar sunt momentan in Taiwan si oamenii aici nu prea vorbesc engleza. Pana ajung in tara voiam sa am o idee despre ce ar putea sa fie vorba.
Mentionez ca pot face sport, durerea nu este infernala. Dar doare cand pipai zona respectiva si uneori e mai proeminenta durerea ca alte dati. Plus ca nu trece de peste 2 luni de zile.
Va multumesc pentru timpul acordat.
Astept cu nerabdare orice sfat si opinii despre ce ar fi si ce ar trebui sa fac.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: