Probabil luxare de gleznă.
Buna ziua, astăzi la ora de sport am jucat fotbal. La un moment dat, am alergat spre minge și am călcat strâmb, pe moment nu mai puteam sa mișc laba piciorului, după am putut călca greu in el. Am ajuns acasă si am observat că s-a umflat destul de tare, am pus gheață acolo. La momentul de față sunt cam 3 ore de la "accident" si mă cam doare putin acolo si nu prea pot merge in el. Tin sa precizez ca nu s-a invinetit sau orice altceva, doar s-a umflat. As dori sa stiu, imi va trece de la sine? Voi folosi o crema si voi mai pune gheața.
1 comentarii
Buna ziua,
Luxatia gleznei este un diagnostic de o gravitate exceptionala, impunand interventie chirurgicala de urgenta.
Mai curand este vorba despre o entorsa sau despre o fractura a gleznei sau a retro-piciorului.
Este total contraindicat sa calcati pe picior pana obtineti un diagnostic corect.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Luxatia gleznei este un diagnostic de o gravitate exceptionala, impunand interventie chirurgicala de urgenta.
Mai curand este vorba despre o entorsa sau despre o fractura a gleznei sau a retro-piciorului.
Este total contraindicat sa calcati pe picior pana obtineti un diagnostic corect.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere pe interiorul gleznei
- 42Dureri - sensibilitate tibie
- 16Entorsa glezna dreapta cu probleme
- 22dureri articulare in special la glezna in partea dreapta
- 6glezna umflata vanata - tratament naturist fara niciun rezultat
- 3Glezne umflate cu aspect 'gelatinos'
- 8Probleme in zona gleznei
- 6cand ma trezesc am piciorul intarit, simt ca se misca greu
- 2Entorsa la ambele glezne
- 6Durere si umflatura a gleznei
- 3Gleza umflata fara durere
- 1Lovitura la glezna piciorului stang
- 3Ortopedie/Entorsa
- 2Probleme glezna - durere
- 2Glezna umflată de 1 luna
- 1Glezna sta umflată de 2 luni
- 0Durere glezna
- 1Durere picior copil 5 ani
- 1Cred ca am făcut o entorsa sau luxatie
Mai multe informații despre: Luxatia gleznei Entorsa de glezna glezna durere la glezna
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: