Durere glezna
Buna seara.
Am o problema la glezna stanga de ceva vreme si nu am reusit sa rezolv.. Anul trecut, in timpul unui meci de fotbal, a inceput sa ma doara glezna, pe exterior (nu joc de performanta, am inceput anul trecut). Durerea apare cand calc intr o anumita pozitie, si laba piciorului se intoarce cumva spre exterior (exmplu daca pasesc pe marginea unei trepte cu exteriorul piciorului, ma doare ff tare). Am facut pauza 3 luni si dupa 5 minute de fotbal apare iar durerea care trece destul de repede (5 minute dupa ce nu mai joc) insa la aceeasi miscare a piciorului reapare si e destul de puternica...
Glezna nu este umflata, vanata, arata perfect normal.
Sper sa ma ajutati cu un sfat, multumesc!
Am o problema la glezna stanga de ceva vreme si nu am reusit sa rezolv.. Anul trecut, in timpul unui meci de fotbal, a inceput sa ma doara glezna, pe exterior (nu joc de performanta, am inceput anul trecut). Durerea apare cand calc intr o anumita pozitie, si laba piciorului se intoarce cumva spre exterior (exmplu daca pasesc pe marginea unei trepte cu exteriorul piciorului, ma doare ff tare). Am facut pauza 3 luni si dupa 5 minute de fotbal apare iar durerea care trece destul de repede (5 minute dupa ce nu mai joc) insa la aceeasi miscare a piciorului reapare si e destul de puternica...
Glezna nu este umflata, vanata, arata perfect normal.
Sper sa ma ajutati cu un sfat, multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
Singurul sfat posibil si imaginabil este sa recurgeti la o examinare clinica directa.
Trebuie, insa, sa intelegeti ca foot-ball-ul este un sport fabulos de distructiv pentru glezna.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Singurul sfat posibil si imaginabil este sa recurgeti la o examinare clinica directa.
Trebuie, insa, sa intelegeti ca foot-ball-ul este un sport fabulos de distructiv pentru glezna.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Durere glezna articulatie, rmn eco lichid diprophos ?
- 2Dureri gamba si glezna.
- 4Glezna umflată si roșie
- 17Glezna umflata la doua luni de la călcat cu tocuri pe un teren cu denivelari
- 0Durere glezna
- 0Amorteala la apasare pe glezna, dupa homeomezoterapie
- 0Dureri in zona gleznei
- 3Am calcat stramb
- 3Dureri sub oul piciorului
- 8Durere laba piciorului drept + glezna
- 1Diagnostic diferit dat de catre doi medici - fractura maleola peroniera sau doar entorsa?
- 1Durere picior copil 5 ani
- 7Durere glezne
- 1Cred ca am făcut o entorsa sau luxatie
- 6Ajutor! piciorul si glezna umflate si cu durere la mers
- 1Durere acuta glezna
- 7Ajutor! Problema cu glezna
- 1Ajutor, glezna! dureri la alergare sau mers prelungit
- 5Ajutor, va rog! când alerg am rămas cu dureri la nivelul gleznei și talpa
- 3Durere genunchi și glezna
Mai multe informații despre: durere la glezna
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: