Inflamatie glezna copil 5 ani
Buna ziua, va scriu aceste raduri deoarece sunt putin ingrijorat legat de starea de sanatate a fetitei mele.
Are 5 ani si 8 luni iar de cateva saptamani a început sa se planga de dureri de glezna indeosebi dimineata, fie la un picior, ba la amândouă. Noi am pus pe baza faptului ca face gimnastica si ca e normal sa o doara. Apoi am luat o pauza de cateva saptamani de la gimnastica si nu s-a mai plans asa frecvent de dureri. In schimb ieri a facut gimnastica prin casa, sarituri, roata, tumbe, iar acum dimineata s-a plans ca o doare glezna piciorului drept. M-am uitat la ea si intr-adevar este mai umflata decat cealalta glezna si o doare cad apas pe ea. Pot aceste dureri si imflamatie sa aibă alte cauze?. Menționez ca in rest e vioaie, nu are febra, doar ii curge putin nasul si stranuta, de la o usoara raceala, cred. Va mulțumesc.
Are 5 ani si 8 luni iar de cateva saptamani a început sa se planga de dureri de glezna indeosebi dimineata, fie la un picior, ba la amândouă. Noi am pus pe baza faptului ca face gimnastica si ca e normal sa o doara. Apoi am luat o pauza de cateva saptamani de la gimnastica si nu s-a mai plans asa frecvent de dureri. In schimb ieri a facut gimnastica prin casa, sarituri, roata, tumbe, iar acum dimineata s-a plans ca o doare glezna piciorului drept. M-am uitat la ea si intr-adevar este mai umflata decat cealalta glezna si o doare cad apas pe ea. Pot aceste dureri si imflamatie sa aibă alte cauze?. Menționez ca in rest e vioaie, nu are febra, doar ii curge putin nasul si stranuta, de la o usoara raceala, cred. Va mulțumesc.
1 comentarii
Buna ziua,
Cu mare probabilitate este vorba despre o supra-solicitare articulara.
Tratamentul este evident.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu mare probabilitate este vorba despre o supra-solicitare articulara.
Tratamentul este evident.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Dureri dupa vindecarea unei fracturi externe la picior
- 18blocarea gleznei prin artrodeza absolut necesara?
- 35fractura bimaleolara stanga cu deplasare
- 6glezna umflata vanata - tratament naturist fara niciun rezultat
- 0glezna umflata
- 4Probleme glezna picior
- 0dureri atroce glezna
- 6echivalenta de fractura cu luxatie postero externa picior drept si diastazis tibioperonier
- 1Glezna umflata dupa lovitura.
- 5Fractura peroneu
- 10Ablatie surub diastazis
- 1durere glezne + laba piciorului
- 1Deja îmbătrânit sau fizioterapie?
- 5Glezna umflata dupa fractura
- 2Glezna si laba piciorului umflate dupa o lovitura de menisc
- 4Dureri de glezna
- 1Gleznepseodoartroza pastraumatica a oaselor de la piciorul sting
- 0Durere si umflatura sub "Maleola mediala"
- 5Ajutor, va rog! când alerg am rămas cu dureri la nivelul gleznei și talpa
Mai multe informații despre: glezna durere la glezna