Glezna sta umflată de 2 luni

De 2 luni mi s-a umflat brusc glezna stg. Am fost la dr mi s-a dat calmante ptr ca ma si durea si schiopatam. În repaus la pat se desumfla cum ma scol în picioare se umfla iar.am facut analize eco glezna radiografie.
.dr reumatolog a zis sa nu cumva sa am sarcolioza.am facut hla b27 si angiotensin convertaza astept rasp.dupa 13 aug.nu stiu ce sa mai fac se umfla zilnic ma junghie.sunt în tratament cu diclofenac 1 cp pe zisi sulfasalazin 4 cp pe zi.dar le iau degeaba.ce ma sfătuiți.rasp de la alt dr.vreau altă părere.am 53 de ani 168cm si 85 kg
.dr reumatolog a zis sa nu cumva sa am sarcolioza.am facut hla b27 si angiotensin convertaza astept rasp.dupa 13 aug.nu stiu ce sa mai fac se umfla zilnic ma junghie.sunt în tratament cu diclofenac 1 cp pe zisi sulfasalazin 4 cp pe zi.dar le iau degeaba.ce ma sfătuiți.rasp de la alt dr.vreau altă părere.am 53 de ani 168cm si 85 kg
1 comentarii

Buna seara,
Este foarte posibil sa va confruntati cu un picior Charcot diabetic, datorat celor 25 kg in exces. Desigur ca exista si alte 100 ipoteze terapeutice diferite, toate fiind legate de greutatea excesiva.
Diagnosticul este 100% clinic, prin examinare directa.
Pentru moment trebuie sa evitati sa va sprijiniti pe acest picior.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este foarte posibil sa va confruntati cu un picior Charcot diabetic, datorat celor 25 kg in exces. Desigur ca exista si alte 100 ipoteze terapeutice diferite, toate fiind legate de greutatea excesiva.
Diagnosticul este 100% clinic, prin examinare directa.
Pentru moment trebuie sa evitati sa va sprijiniti pe acest picior.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 42Dureri - sensibilitate tibie
- 44entorsa glezna
- 0hipotiroidismul si durerile de glezne
- 0Dureri de genuchi si glezna si trosnituri
- 5umflaturi pe glezne
- 5Fractura peroneu
- 6La o entorsa (glezna) cate zile de gips ar fi necesare?
- 10Ablatie surub diastazis
- 1Glezna umflata
- 19Am calcat stramb - glezna umflata
- 3RMN glezna
- 3Glezna umflata
- 0Intrebare dureri la glezna dreapta
- 3Durere glezna
- 1Entorsa glezna
- 17Glezna umflata la doua luni de la călcat cu tocuri pe un teren cu denivelari
- 1Probabil luxare de gleznă.
- 7Durere glezne
- 7Ajutor! Problema cu glezna
- 1Obstructii articulare la glezne.
Mai multe informații despre: glezna durere la glezna
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: