Durere si umflatura antepcior
Buna seara dl dr. Marius Uscatu, am o problema la piciorul drept, antepicior mai bine zis sau laba piciorului.Am atasat o poza la profil pentru a ma face f mult mai usor inteleasa de catre dvs.
Problema se dateaza din luna august cand am mers pe bicicleta timp de o saptamana la serviciu, drumul fiind mai mult in panta si de atunci ma doare laba piciorului drept mai ales cand stau mult in picioare, simt durere in talpa piciorului, plus in zona arcului pe partea interioara si deasupra.Despre ce poate fii vorba? Cat de grav este?
Problema se dateaza din luna august cand am mers pe bicicleta timp de o saptamana la serviciu, drumul fiind mai mult in panta si de atunci ma doare laba piciorului drept mai ales cand stau mult in picioare, simt durere in talpa piciorului, plus in zona arcului pe partea interioara si deasupra.Despre ce poate fii vorba? Cat de grav este?
1 comentarii
Buna seara,
Poate fi vorba despre o metatarsalgie de origine mecanica, provocata de o deformatie (hallux valgus, monturi) sau provocata de supra-solicitarea mecanica (greutate excesiva, efort fizic exagerat etc). Poate fi vorba despre o fractura "de stress" a unui metatarsian.
Pot fi alte sute de cauze diferite.
O examinare clinica atenta poate decela originea suferintei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Poate fi vorba despre o metatarsalgie de origine mecanica, provocata de o deformatie (hallux valgus, monturi) sau provocata de supra-solicitarea mecanica (greutate excesiva, efort fizic exagerat etc). Poate fi vorba despre o fractura "de stress" a unui metatarsian.
Pot fi alte sute de cauze diferite.
O examinare clinica atenta poate decela originea suferintei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Tromboflebita. Picioarele ma dor in continuare
- 3ameteala, contractii musculare, parca muschii tremura si durere acuta la picioare
- 5Durere picior de cateva luni
- 3durere de picior (interiorul labei piciorului)
- 56durere picior drept
- 19Durere talpa
- 5durere puternica la picior
- 5dureri ovare si picioare
- 5dureri musculare de vreo 4 luni ca si cum as avea febra musculara
- 9Dureri ale piciorului stang
- 5dureri de picioare ziua...
- 2Dureri de picioare de la genunchi in jos
- 0Durere de la talpa prelungita catre genunchi
- 5durere in picior cand stau mai mult pe scaun
- 6Durere piciorul drept, la incheietura !
- 11piciorul stang mai gros decat dreptul vizibil
- 7Durere picioare
- 4Durere si inflamatie picior
- 1Dureri intense la picior (glezna si genunchi) inclusiv in pozitia de repaus
- 0Hematom sau formațiune tumorala copil 8 ani
Mai multe informații despre: Durerea la picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: