Durere picior drept
Buna ziua. As avea si eu o intrebare legata de o problema care o am de 3-4 zile. Este o problema ortopedica. Ma dor muschii piciorului drept sau asa cel putin este senzatia. In primul rand este vb de muchiul fesier care ma inteapa ca si cum as fi primit un sut tare in fund, apoi durerea coboara pe picior la gamba. Muschiul acesta zici ca sunt strans de o menghina. De asemenea si incheieturile ma dor(laba piciorului cat si cea din spate la genunchi). Aceasta durere apare cand fac miscare, de exemplu cand merg.
Mentionez ca inainte de aceasta problema am jucat tenis de pecior, dar nu am cazut sau m-am lovit intr-un fel.
Multumesc si astept un raspuns cat mai rapid.
Mentionez ca inainte de aceasta problema am jucat tenis de pecior, dar nu am cazut sau m-am lovit intr-un fel.
Multumesc si astept un raspuns cat mai rapid.
3 comentarii
Buna ziua!
Nu am inteles exact sexul, varsta, greutatea, statusul ocupational si profesional, antecedente traumatice, metabolice, reumatologice, vasculare etc etc.
Din ceea ce descrieti foarte sumar, putem banui existenta unui sindrom compresiv lombar (de tipul herniei de disc).
Consultati pentru inceput un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Nu am inteles exact sexul, varsta, greutatea, statusul ocupational si profesional, antecedente traumatice, metabolice, reumatologice, vasculare etc etc.
Din ceea ce descrieti foarte sumar, putem banui existenta unui sindrom compresiv lombar (de tipul herniei de disc).
Consultati pentru inceput un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Da ma scuzati.
25 de ani, 73 kg, 1.73 m, sex masculin, operator calc(in mare parte a zilei stau la birou), iar antecedente de genul nu imi aduc aminte sa fi avut.
Daca ajuta cu ceva
25 de ani, 73 kg, 1.73 m, sex masculin, operator calc(in mare parte a zilei stau la birou), iar antecedente de genul nu imi aduc aminte sa fi avut.
Daca ajuta cu ceva
Raspunsul ramane valabil: consultati un neurochirurg!!
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Dureri de picior de un an
- 9dureri picioare noaptea
- 17dureri de tibii dupa efort fizic (fotbal)
- 5durere puternica la picior
- 6Dupa ce am plecat de la Baile Felix, am mari dureri de picioare
- 4de ce ma dor picioarele?
- 7durere glezna
- 5dureri de picioare ziua...
- 0dureri de picior
- 2Dureri de picioare de la genunchi in jos
- 126durere laba piciorului
- 9Durere la gambe
- 4durere de picioare groaznica, de aproape 2 ani
- 1durere picior drept
- 6Deget 2 de la picior curbat lateral
- 3durere de picior la copil
- 3Durere inima, mana stanga, picior stang.
- 2Durere laba picior
- 1durere picior-scleroza multipla?
- 1Cumplita durere de picior
Mai multe informații despre: Durerea la picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: