Problema neurologica?
Buna ziua..am si eu o problema si nu stiu cum sa-i dau de cap..am o durere pe piciorul drept, incepand din spatele genunchiului, coboara pe fata posterioara a gambei, ajunge sub glezna, si se termina la laba piciorului pe fata externa..eu am pus-o pe seama circulatiei pana acum, am facut dopller venos, medicul chirurg mi-a spus ca am o insuficienta venoasa pe sist profund dar ca este mic, si la ce i-am descris eu, zicea ca poate este un nerv, ca pe acolo chiar ar trece..dar eu nu am luat in seama, pt ca nu credeam lucrul asta..este posibil totusi sa fie neurologic, precizez ca este doar durere si am obs de 2 zile, ca ma tine dar pt cateva secunde la ultimele 2 degete la picior..ce investigatii ar trebui facute, ca sa lamuresc problema, sa vad daca e totusi vreun nerv periferic?Multumesc..
4 comentarii
Mergeti la Ceragem. Eu asa am facut si mi-a trecut. Am crezut ca nu-mi voi reveni fara operatie.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Mersi pt raspuns, dar ce inseamna Ceragem, imi puteti da mai multe detalii?
Masaj cu un proiector cu 9 bile de jad incalzite la 60 de grade cu infrarosii si heliu. Mergeti pe internet si va documentati.Contraindicatii: femei insarcinate, operatii mai recente de 6 luni sau tija de metal in corp. In rest, multe vindecari miraculoase, boli vechi de zeci de ani. Regleaza tot organismul, deoarece este o presopunctura pe coloana vertebrala.
Buna.Si eu am dureri in spatele genunchiului drept si apoi durerea se lasa pe picior in jos, totodata simt o greutate in picior si nu pot sa ma aplec sau sa stau mult in picioare.Ma dor efectiv gambele si nu stiu ce sa fac.Vreau sa stiu ce investigatii trebuie sa fac pentru a afla ce este.Daca stie cineva astept raspunsuri.
multumesk
multumesk
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22De mai multi ani ma lupt cu dureri de picioare
- 2Durere de picior
- 72basici in talpa
- 9amorteli maini si picioare, durere tendoane genunchi
- 12Ruptura de tendoane
- 81Fractura de stres la antepiciorul drept (metatarsian III)
- 7peroneu taiat ar fi trebuit sa-mi puna o tija?
- 4durere intre degetele de la picioare
- 9dureri de picior
- 6Fractura fara deplasare pol inferior rotulian + Intindere/ruptura partiala tendon patelar.
- 11durere laba piciorului
- 126durere laba piciorului
- 8Degetul mare de la picior vanat si umflat.
- 0Durere de la talpa prelungita catre genunchi
- 13Dureri de picioare!
- 3Fractura picior drept
- 0dureri grave de picioare
- 12Fractura metatarsiene laba picior drept
- 4Unflatura si vineteala la degetele de la piciorul sting si laba piciorului
- 1Durere si umflatura antepcior
Mai multe informații despre: Durerea la picior Piciorul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: