Problema neurologica?

25-08-2011
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Buna ziua..am si eu o problema si nu stiu cum sa-i dau de cap..am o durere pe piciorul drept, incepand din spatele genunchiului, coboara pe fata posterioara a gambei, ajunge sub glezna, si se termina la laba piciorului pe fata externa..eu am pus-o pe seama circulatiei pana acum, am facut dopller venos, medicul chirurg mi-a spus ca am o insuficienta venoasa pe sist profund dar ca este mic, si la ce i-am descris eu, zicea ca poate este un nerv, ca pe acolo chiar ar trece..dar eu nu am luat in seama, pt ca nu credeam lucrul asta..este posibil totusi sa fie neurologic, precizez ca este doar durere si am obs de 2 zile, ca ma tine dar pt cateva secunde la ultimele 2 degete la picior..ce investigatii ar trebui facute, ca sa lamuresc problema, sa vad daca e totusi vreun nerv periferic?Multumesc..
4 comentarii
0
26-08-2011, ora 01:09
Mabel
Nu este medic/terapeut
Mabel
Mergeti la Ceragem. Eu asa am facut si mi-a trecut. Am crezut ca nu-mi voi reveni fara operatie.
Multa sanatate!
0
27-08-2011, ora 14:18
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Mersi pt raspuns, dar ce inseamna Ceragem, imi puteti da mai multe detalii?
0
27-08-2011, ora 18:52
Mabel
Nu este medic/terapeut
Mabel
Masaj cu un proiector cu 9 bile de jad incalzite la 60 de grade cu infrarosii si heliu. Mergeti pe internet si va documentati.Contraindicatii: femei insarcinate, operatii mai recente de 6 luni sau tija de metal in corp. In rest, multe vindecari miraculoase, boli vechi de zeci de ani. Regleaza tot organismul, deoarece este o presopunctura pe coloana vertebrala.
0
14-03-2013, ora 19:45
alerim68
Nu este medic/terapeut
alerim68
Buna.Si eu am dureri in spatele genunchiului drept si apoi durerea se lasa pe picior in jos, totodata simt o greutate in picior si nu pot sa ma aplec sau sa stau mult in picioare.Ma dor efectiv gambele si nu stiu ce sa fac.Vreau sa stiu ce investigatii trebuie sa fac pentru a afla ce este.Daca stie cineva astept raspunsuri.
multumesk
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de picioare
  • De ce te dor picioarele - cauze și tratament
  •